Takaisin palkintokorokkeelle. Sáblíková sijoittui kolmanneksi 3000 metrin kilpailussa

Sáblíková lensi Japaniin ilman erityisiä kohteita.

“En tiedä mitä odottaa”, hän myönsi. Hän oli iloinen selvästä tosiasiasta, että hän viimein luisteltiin viime aikoina ilman selkäkipuja. Sitten hän pääsi uuteen maailmanmestaruuskisoihin kiusallisesti, mutta lauantaina kolmastoista sija 15. sijalla. Kolmessa hän saattoi iloita palkintokorokkeelta seuraavana päivänä. että Sáblíková jatkaa vahvaa suosikkialaansa.

20. Hän voitti iankaikkisen kilpailijansa Ireen Wüstin hymyillen sanomalla: “Todennäköisesti ei ole niin paha minun kanssani.”Voronin menetti aikaa Sáblíkoválle, mutta hän osoitti erinomaisen lopullinen nelisada ja työnsi kolmenkymmenenkolmen vuoden luistelija kolmannelle sijalle. Lauantain jälkeen, kun pääsin maaliin viidentoista, kilpailu oli minulle valtava hinta ”, Sáblíková kertoi.

”Olen hyvin viritetty, vaikka olen kärsinyt kaksi viimeistä kierrosta. Joukkueen ihmiset pitivät minua, koska se ei ollut ollenkaan helppoa. Lauantain jälkeen tämä on uskomaton tulos. Kiitos paljon siitä, ettet luottanut minuun. Peter (valmentaja Novak) vakuutti minulle, että se voi olla vain seurauksena akklimaatiosta, että se olisi erilainen tarina kolmella kilometrillä.Ja hänellä oli oikeus “, hän lisäsi.

Pyongyangin olympiavoittaja 5000 metrin kisasta Visser näki ensimmäisen voiton maailmanmestaruuskilpailuissa.

Sáblíkovan lisäksi kaksi muuta tsekkiläistä pelaajaa esiintyi myös kolmella kilometrillä: Neljästoista sija ajan kanssa 4: 15 766 ja saavuttanut 11 pistettä maailmancup-sijoituksessa, yhden pisteen 24. sijalle Natalia Kerschbaummayr (4: 29 885) B-luokassa.

menettää jatkuvasti kaksitoista.Pitkien juoksujen (3000 ja 5000 metriä) yleisarvostelu on voittanut jo yksitoista kertaa, mutta viime vuonna se oli terveysongelmien vuoksi neljäs.

“En ole koskaan mennyt sinne, avoimella radalla on alfa-omega-olosuhteet säästä riippumatta. Emme myöskään luistelleet paljon tänä vuonna Collalbissa, jossa on myös avoin kiitotie, koska he korjasivat aina jotain ”, Musa Sáblíková.