Slavia – Jablonec 0: 2, hävinnyt myös liigassa, Skoda ei ole muuttanut rangaistusta

He halusivat unohtaa mestareiden liigan tuskallisen syrjäytymisen Dynamo Kievista. He halusivat palata kevään kotiteurastukseen 1: 3 Jabloneciin. Ja he eivät edes saaneet sitä.

”Me jäimme siirtymättä, ottelu ei ollut hyvä. Jablonec voitti ansaitsevasti, ”sanoi paikallinen valmentaja Jindřich Trpišovský.

Tilanne päätettiin avajaisosan päätyttyä. Lämmön häviäminen, tarkkailemattomuus puolustuksen aikana.

Stocha otti puolustaja Holešin pallon kentän vasemmalla puolella, Masopust sai nopean laukauksen Doležaliin, joka oli voimakkaampi kuin puolustaa Ngadea. Ja 44. minuutissa hän teki maalin.

Täytyy lisätä se, joka on ansaittu.Jablonecilla oli optinen etu ensimmäisellä puoliskolla, enemmän laukauksia ja kulmapotkuja.

Kubista oli jo iso laukaus, ja Jovovič oli aktiivinen. Slaavit kuitenkin estivät ampumisensa laskeutumisasemasta.

He olivat avuttomia jo pitkään hyökkäyksen aikana. Heillä oli muutama nurkka potku, kaukaiset yritykset, mutta mitään vaarallista. Lukuun ottamatta Baluta mukavaa toimintaa, joka löysi Sykoran passin ja ampui viidentoista metrin päässä. Skoda yllätti epäröivän Hovorkan, vangitsi Jablonecin kiireen ja loi tauon. Sýkora ladasi Baluta ideaalisesti oikealta, mutta Vlastimil Hrubý voitti puhelunsa.Maalivahti Jablonce oli ottelun mies.

Pian sen jälkeen hän sai rangaistuksen, jonka Skoda potkaisi kurjasti nurmikon kädessä. Ja sitten vielä yksi Rude hilpeä menettely – toisen terävän iskun Sykoraa vastaan.

Toisella puoliskolla Slavia pelasi paljon parempaa kuin ensimmäinen. Ja vastustaja, joka oli enimmäkseen puolustanut, joskus puristi. Mutta hän ei saavuttanut tavoitetta toisen viikon viikossa.

Lopulta, kun hän avasi pelin yrittäessään asettua, hän otti rahat takaisin. Jovovič kruunasi hyvän suorituskyvyn yksilöllisellä levinneisyydellä ja tarkalla keskellä Holešin päähän, joka lähetti pallon slaavilaisen maalivahti Kolářin vastapuolelle.

“Tavoitetta voidaan suunnitella jonnekin, näytteen tapahtuma. Sitten lähetimme Chramostin, joka voisi antaa kolmannen tavoitteen, mutta epäonnistui.Sen sijaan heillä oli vielä kotimahdollisuuksia ”, sanoi Jablonecin valmentaja Petr Rada. Romanialainen Baluta oli lähellä, mutta asetettuun aikaan hän osui ensin risteykseen ja sitten ohitti pelilinjan. Hän ei voittanut vastustajaa Pohjois-Böömistä liigassa yhdentoista kerran peräkkäin. Vuosi 2013 oli viimeinen kerta, kun hän teki sen.