Relegated Sunderland päätti nimittää St Mirrenin Jack Rossin johtajaksi

Jack Ross on tulossa Sunderlandin johtajaksi, ja hän vahvistaa vahvistuksen hänen siirtymisestään St Mirrenista etelään torstai-iltana. Ellis Shortin myymät helsinkiläiset Chris Coleman on lyönyt Lue lisää

Hämmennys vallitsi aikaisemmin päivänä, jolloin Gordon Scott, äskettäin edistyneen Skotlannin pääministerin puolueen puheenjohtaja, ilmaisi paheksuntaa Donaldin väitetystä rikkomisesta, puhumalla Rossin selän takana.

Sunderlandin uusi omistaja oli ehkä sanomattakin selvästikin kertonut radiohaastattelijalle: “Olemme sopineet ehdoista – kirjaimellisesti tänä aamuna, me vain laadimme sopimuksia – haluamamme miehen kanssa. Kyseinen mies on ehdottomasti innoissaan. ”

Ross johti St Mirrenin mainostamiseen ensimmäisessä vastuullisessa kampanjassaan.Skotlannin työ voittaen mestaruuden rajan pohjoispuolella on herättänyt ihailijoita, ja viime viikolla hän piti Ipswichin kanssa “edistyneitä neuvotteluja” heidän avoimesta työpaikastaan.

Vaikka St Mirren teki hänelle parannetun tarjouksen, ymmärretään palkkio paketti, jonka Wearside-klubi tarjosi Premier-liigasta vain 12 kuukautta sitten, ainakin nelinkertaistaa palkkansa.

Rossilla on erittäin innovatiivinen valmentaja, Rossilla on taloustieteen maisteri Edinburghin Heriot-Wattista Yliopisto.

Aiemmin Alloa Athleticin vastuulla hän auttoi St Mirrenia välttämään alennusta vuosina 2016-17 ennen tämän kauden promootiota, hyläten Barnsleyn lähestymistavan matkan varrella.

“ ole ollut yhteyttä Sunderlandiin, ellei siellä ole ollut suuria skulduggeryjä, sitten se on hölynpölyä, ”Scott sanoi tiistaina aamulla ennen virallisen lähestymistavan saamista.Sen mielestä St Mirren saa noin 50 000 puntaa korvausta.