Mike Bryanilla on viides tuplanimi

Zverev on kolmanneksi nuorin Masters-voittaja. Aiemmin se oli Djokovic, joka oli kuukautta nuorempi ensimmäisestä viidestä voitostaan ​​vuonna 2008, ja australialainen Lleyton Hewitt, joka oli kaksikymmentäkahdeksan vuonna 2001.

“En osaa kuvailla mitä minussa. Se on urani suurin titteli ”, sanoi Zverev, joka voitti neljännen turnauksen laakeroinnin ja kaiken kaikkiaan kymmenennen. Hän onnitteli Djokovicia ja toi toteutustiiminsä taivaaseen. ”Isäni on kouluttanut minua koko elämäni ja hän on paras tennisvalmentaja. Ehkä hän itkee koko vuoden. Kiitän Ivan Lendliä liittymisestä minuun. Se toimii hyvin, ja toivon, että se pysyy sellaisena. ”

Zverev seuraa kuuluisten maanmiehensä jalanjälkiä ja Champion-turnaus oli kolmas saksalainen, joka koskaan hallitsi.Hän seurasi kolminkertaista mestari Boris Beckeriä, joka voitti viimeksi 23 vuotta sitten. Michael Stich voitti palkinnon kerran.

Djokovic voitti ryhmässä 6: 4 ja 6: 1, mutta Zverev esiintyi uransa parhaimmissa esiintymisissä otsikkopelissä. Hän käytännössä ei pilaantunut, muutti rytmiä vaihtoissa, ei kiirehtinyt mihinkään ja pystyi lyömään ihanteellisella hetkellä. Vakaassa pelissä lähtökohtanaan hän käytännössä voitti Djokovicin tyylillä, jota muuten hallitsee serbi.Toisessa sarjassa hän otti kauden kuninkaan vielä kolme kertaa ja onnistui yllättäen voittamaan ottelun. p>

“Sascha pelasi paljon paremmin kuin ryhmässä. Hän on vielä nuori, mutta hänellä on jo suuri ura ja toivotan hänelle kaikkea hyvää tulevaisuudelle “, sanoi Djokovic, 31 ja lisäsi:” Puhuen nuoruudesta, uskon, että minulla on monta vuotta aikaa nähdä ja nähdä sinut täällä seuraavina vuodenaikoina.Tappiosta huolimatta minulla on ollut upea vuosi. ”

Vaikka Djokovic aloitti kauden tänä vuonna, ratkaistuaan terveysongelmat ja jatkamalla yhteistyötä slovakialaisen valmentajan Marián Vajdan kanssa vuoden toisella puoliskolla voitti muun muassa Wimbledon ja US Open sekä uudestaan. on numero yksi.

American Mike Bryan voitti viidennen tuplaturnauksen. Yhdessä maanmiehen Jack Sockin kanssa, joka korvasi Bobin loukkaantuneen kaksoset hänen rinnallaan, tänä vuonna, hän voitti ranskalaisen duon Nicolas Mahutin ja Pierre-Hugues Herbertin Lontoon finaalissa 5: 7, 6: 1, 13:11.

Bryan ja 14 vuotta nuorempi Sock kruunasivat upeat kuusi kuukautta yhdessä voiton kanssa Mestarien turnauksessa.He kokoontuivat vasta kesäkuussa, kun Bob Bryan joutui suorittamaan lonkkaleikkauksen, ja yhdessä he voittivat kolme arvokkainta nimeä. He voittivat Wimbledonissa, US Openilla ja nyt ATP Tour -kauden finaalissa.