Micka teki hienon ajan norjalaisen Henrik

Micka teki hienon ajan norjalaisen Henrik Christiansenin kaukoliikenteen kaksintaisteluista. Hän voitti hänet nopeudella 7: 33,23, ylittäen aikaisemman maksimin lähes kolmella sekunnilla. Kilpailun jälkeen hän ei piilottanut yllätysään.

”En onnistunut tekemään mitään Brnosta, missä tulvini ennätys 15 sata kuukautta sitten. Uivoin hitaasti ja olin henkisesti ruuviutunut. En uskonut, että pystyin saavuttamaan ennätyksen, puhumattakaan kolmesta sekunnista, ja voitin suurimman kilpailijani Henrikin ”, Micka sanoi Betclic uima-altaan lehdistötiedotteessa. m.Brnon viimeaikainen suorituskyky parani melkein kymmenellä sekunnilla tasolle 14: 24.88 ja oli toisen sijana ukrainalaisten Mychaila Romanchukin tämän vuoden maailman pöydissä.

“Se on lemmikki. Minulla ei ole sanoja. Ennätys 10 sekuntia…Epärealistinen! Uin kauniisti, kevyesti. Ajattelin yrittää potkaista sitä samalla tavalla kuin Brnos, mutta samalla säästää voimasi toiselle puoliskolle. Kaikki meni hyvin ”, Micka kertoi.

“Minusta se on hypännyt pääni. Valmentaja on kertonut minulle intensiivisesti noin kolme kuukautta, että en ole päässään. Tänään tuli tulos, että en ole normaali ”, vitsaili Jaroslava Passerová.

200 metrin juoksussa Franta rikkoi hahmon 16 sadasosaa Jaroslav Svobodan yhdeksän vuotta vanhasta ennätyksestä. Uusi enimmäismäärä on 1: 52.51.Simona Kubová (entinen Baumrtová) oli sadasosa Tšekin 50 metrin ennätyksestä. Barbora Seemanová asetti maksimit 200 ja 400 metrin vapaauintiin. Lyhyemmässä kappaleessa hän paransi lauantain lyhyessä uima-altaassa omaa maksimia melkein kahdella sekunnilla 1: 54,02 minuuttiin. Päivää myöhemmin hän puhdisti Simon Baumrtin etupöydältä kello 4: 05.20 neljäsataa. Kolmivuotiaasta hänen edeltäjänsä vei 17 sadasosaa.En ole erikoistunut neljään sataan ollenkaan, uin sitä vain täydentävänä kurinalaisuutena, joten olen erittäin onnellinen ”, sanoi Tšekin tasavallan vartija Petra Škábová.

. Kaksi vuotta sitten Seeman saavutti nopeuden 1: 55.85. More