Kertoimet bonus Ruotsi

Sama pätee vastakkaiseen suuntaan. Jos parempi menettää paljon, hän yrittää vähentää panoksen määrää. Mutta näin tehdessään hän ei vähennä tappioaan, mutta riistää itsensä mahdollisuudesta saada takaisin, kun onnistunut sarja panoksia tulee.

Strategian rikkominen

On olemassa rahoitusstrategioita, joita voidaan vaihtaa ilman tehokkuuden menetystä, esimerkiksi strategiaa, jossa on kiinteä korko ja kiinteä prosenttiosuus. Parempi voi helposti vaihtaa niiden välillä pelityypin mukaan.

Joissakin strategioissa vaiheiden sekoittaminen on kuitenkin vain haitallista. Esimerkiksi Dogonin strategiaa ei voi vaihtaa mihinkään. Jos parempi päätti “kiinni” oddsbonus, niin hänen pitäisi joko kiinni panoksesta tai ei aloita kiinni, koska keskeneräiset nousut ovat nettotappioita.

Ei tilastoja

Vedonlyönnissä tärkeintä on seurata tilastoja. Eikä pelkästään pelaajien tai joukkueiden tilastoja vaan myös omia. Sinun on säilytettävä merkki, jossa näytetään koko kurssien historia – määrät, kertoimet, koko pankki, tapahtumat ja muistiinpanot. Voittavat vedot tulisi merkitä vihreiksi, panosten menettämisen pitäisi olla punainen, palautusten tulee olla harmaita. Näin ollen kokonaiskuva on näkyvissä, ja strategian valitseminen on helpompaa.

Panostajien suuri virhe on yrittää muistaa niiden tilastot. Se muistetaan pääsääntöisesti hyvänä. Sarja epäonnistuneita vetoja on perusteltua paremman alitajunnan mielessä yhdellä tai useammalla onnistuneella vedolla. Mutta tämä on hajanainen lähestymistapa. Suurella määrällä muistin tarkkuus pienenee ja parempi alkaa tehdä yhä enemmän emotionaalisia päätöksiä.
tulokset

Jotta vedonlyönnin mustana olisikin, on tärkeää tehdä kaksi asiaa: valita oikea vedonlyöntistrategia eikä missään tapauksessa poiketa siitä: olla antamatta tunteita eikä tehdä vähintään perusvirheitä. Mikä tahansa askel sivulle ei voi tuoda vain tulevia tappioita, vaan myös kaikki aiemmat merkitykselliset toimet.