Harry Kane aloitti Englannin ryhmäpäätöksessä Belgiaa vastaan

Kansallisella kapteenilla on jo viisi tavoitetta nimelleen pelatessaan vain 154 minuuttia tähän mennessä turnauksessa, jolloin hänet erotetaan Cristiano Ronaldosta ja Romelu Lukakuista maalitaulukkoon.Gareth Southgate harkitsee joukkuevalintaansa pelaamiseen Kaliningradissa torstaina, jolloin osio saadaan. Hänen odotetaan tekevän kourallinen muutoksia virkistääkseen puoluutensa lähestymistapaa.

Silti Kane on varma, että hän hänelle annetaan mahdollisuus lisätä taulukoitaan alusta alkaen, ja eteenpäin voidaan mahdollisesti vetää toisella puoliskolla tarjotakseen yhden hänen alaopinnoistaan ​​peliajan.

“Hänen pisteytyspistesi maalia kohti maalia kohti on erinomainen ”, sanoi Southgate, jonka on vielä vahvistettava valinta pelaajilleen, mutta hän on hyvin tietoinen Kaneen halusta päästä Venäjän parhaan maalintekijäksi. “Hän on osoittanut arvonsa meille jo ennen turnausta ja nyt turnauksen aikana. Ilmoittaudu World Cup Fiveriin.

” Tiedän, että hän on jo uskomattoman ylpeä.Hän on vain takana Gary Linekerista [10] Englannin maailmancup-tavoitteiden kannalta ja se on hänelle upea henkilökohtainen saavutus. Hän on myös kapteeni ja tietää, että hänet arvioidaan kuinka pitkälle menemme joukkueena. Hän haluaa osallistua voittavaan joukkueeseen ja tietää, että se ei ole yhtä tyydyttävää, jos olet pelaaja, joka tekee maalia ja joukkue ei voita. ”

Kysyen erityisesti, aloittaako Kane Belgiaa vastaan, Southgate lisäsi Talksport: “Johtajana sinun on ajateltava koko ryhmää ja sitten toinen ajatuksesi on tarkoitettu yksilöille ja heidän omille tilanteilleen, ja se on todella monimutkainen tasapaino kaikessa liiketoiminnassa, jossa hallitset ihmisiä.Mutta olen varma, että voimme saada sen oikein. ”Gary Cahill rauhassa ja tuskallinen Englannin muisto Belgiaa vastaan. Lue lisää

Danny Rose ja Gary Cahill odotetaan aloittavan pelin Kaliningradissa, kun taas Dele Allin kunto, joka menetti Panama-pelin reidekannalla, Harry Maguire ja Kieran Trippier. Fabian Delph osallistuu tilanteeseen, jossa Manchester Cityn keskikenttäpelaaja suunnittelee sitten lentää kotiin 48 tunniksi osallistuakseen hänen kolmannen lapsensa syntymiseen – hänen vaimonsa eräpäivä on lauantaina – ennen paluuta Venäjälle ennen joukkueen kilpailupeliä ensi viikon alussa.