Ei valitettavasti Bert van Marwijkille, koska Australia lähtee World Cupista

“Tämän joukkueen kohdalla on vaikea tehdä ero tavoitteisiin tällä tasolla”, Van Marwijk sanoi. ”Ranskaa vastaan ​​olimme jalkapallossa ainakin tasa-arvoisia; Tanskaa vastaan, jalkapallossa olimme vielä parempia. Nykyään minulla on sama tunne. Mutta kaikissa kolmessa pelissä emme voineet oikeasti tehdä eroa tavoitteissa. ”Australia poistuu maailmancupista, kun Carrillo ja Guerrero iskevät Peruun. Lue lisää

Perusta vastaan ​​hyökkääjä Tomi Juric kohotti alkava XI korvattuna loukkaantuneelle Andrew Nabboutille, oli suurelta osin nimettömänä.Jopa toisen puolikkaan mestarin, oppisopimusoppija Tim Cahillin ja Daniel Arzanin kameot – eivät paljon Australian fanien mieleen Sotšissa – voineet herättää herätystä. “Luulen, että kaikki näkivät sen, kuinka esiintyimme ja soitimme – saimme paljon kohteliaisuuksia”, Australian hollantilainen manager lisäsi. “Mutta et voi voittaa pelejä kohteliaisuuksilla.”

Lopputulos oli lopulta moottori: Ranskan ja Tanskan pelattu Moskovassa ei-inspiroiva tasapeli varmistettiin molemmille pätevyys koputusvaiheeseen. “Jos olisimme voittaneet kaksi, kolme, neljä – nolla, se ei olisi muuttanut mitään muuta kuin pelaajien ja koko Australian tunteet”, Van Marwijk sanoi. “Se on sääli.” Tulos jätti myös Socceroot ryhmänsä alaosaan toiseksi maailmancupiksi peräkkäin.

Huolimatta siitä, että Australia tarvitsee voittoa ja positiivista maalieroa mahdollisuuden edistymiseksi , Van Marwijk oli kiinni konservatiivisessa lähestymistavassa, joka oli nähnyt hänen joukkueensa voittavan suosioita kahdessa ensimmäisessä kohtaamisessa.Se auttoi Socceroosia pitämään hallussaan ja pitämään Perun keskikentän hiljaisena – La Blanquirroja onnistui vain neljässä ottelussa. Mutta Australiassa ei ollut kolmatta kertaa peräkkäin hyökkäävää vauhtia, kun taas Peru käytti mahdollisuuksiaan.

Kelttiläinen Tom Rogic oli hänen merkillinen itseensä: hieno hetki, poissa seuraavana. Robbie Krusea – joka sai sosiaalisen median väärinkäytöksiä hänen viimeisen esiintymisensä jälkeen – parannettiin, ellei se ole erityisen tarkkaavainen. Mile Jedinak tai Aaron Mooy eivät syvän puolustavan keskikenttäasemansa aikana tarjonneet mitään dynaamisuutta.Australian hyökkäys on vaikuttanut turnauksesta heidän käytettävissään olevien pelaajien, järjestelmän tai molempien takia.

Van Marwijkin päätös pelata samanlaisia ​​aloituskilpailuja Ranskaa ja Tanskaa vastaan ​​ja tehdä vain yksi vahinkojen aiheuttama muutos Peru vastaan ​​Peru näytti epäilyttävänä, koska toinen puolisko käytti. Hänen puolellaan ilmeni huomattavaa väsymystä kolmannessa ottelussaan 10 päivässä. Laituri Mathew Leckie ja kapteeni Jedinak pitivät erityisesti kulumista huonommin.

“Tiedän, että meillä on 23 pelaajaa joukkueessa, enkä muuttanut paljon”, Van Marwijk sanoi. “Mutta se on yksi syy siihen, että joukkue voi kasvaa.Jos muutat jokaista peliä organisaatiossa ja pelaajissa, et koskaan todella saa todella hyvää joukkuetta. ”Hänen sanoillaan voi olla periaatteellinen perusta, mutta kiertämisen puute jätti Australian lukemattomaksi, koska he etsivät epätoivoisesti tiensä takaisin peliin.Australia pääsi kotiin. tappion jälkeen Perun maailmanmestaruuskisoissa – kuvissa Lue lisää

Managerin mieluummin taktinen vakaus on juurtunut syvään. “Haluamme pelata tavalla, joka meidän ei tarvitse sopeutua aina vastustajaan riippumatta siitä, kuinka vahva vastustaja on”, hän sanoi maanantaina ennen ottelua. ”Tässä tilanteessa olemme yrittäneet kehittää omaa pelityyliämme. Onko se mukavaa? ”Se on voinut olla Ranskaa ja Tanskaa vastaan, vaikka yksi piste kahdessa pelissä ei ole tähtitieteellistä.Mutta Socceroosin menetyksestä Perulle ei ollut kovinkaan hienoa.

Australia jätti kolmannen peräkkäisen turnauksen maailmancupista ryhmävaiheessa. Vaikka Venäjän tyyli on saattanut olla erillään maailmasta Van Marwijkin edeltäjän Ange Postecogloun johdosta – joka johti heitä Brasiliassa vuonna 2014 ja ohjasi heitä tutkintojen kautta – lopputulos on sama. Se on viime kädessä kaikki tärkeä asia.

Van Marwijk väitti ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, että hänellä ei ollut mitään pahoillaan lyhyen hoitamisensa jälkeen joukkueessa. ”Ehkä se tulee muutaman päivän tai muutaman viikon tai muutaman kuukauden kuluttua. Mutta en valitettavasti tapaa, jolla työskentelimme tai tapaa, jolla suoritimme. ”Australialaisilla puolestaan ​​saattaa olla muutama pahoillani. Jälleen kerran Socceroos jättää merkittävän kansainvälisen turnauksen uskollisena tappiona.Ehkä se on kaikki tämä rajoitettu joukkue, jota realistisesti olisi voinut toivoa. Mutta tällainen tuntemus ei tee pitkää kotimatkaa entistä helpommaksi 23 pelaajalle tai 15 000 australialaiselle Venäjällä.