Petra on rikkoutumaton! Kvitova iski Sharapovaa ja on Masters-finaalissa

“Olen hieman järkyttynyt olemasta lopullinen. Minun täytyy toipua siitä. Se on kaunis lopullinen pelata hyvin ja tekee kaiken voittaa “, sanoi Kvitova.

Kahdeksasta keskinäisen ottelut olivat hakkasi Radwanska kuusi kertaa. “Mutta se on aina vaikea peli, se palaa paljon. Ja niin epämiellyttävä vastustajalle, että on vaikea tappaa palloa.Minun täytyy olla hyvin kärsivällinen. ”

suuri ensimmäinen sarja, sitten Smashing kapina Kvitova

ryhmään nimeltä kahdesti voitti Kvitova Sharapova, joka aiemmin ei epäröinyt Singaporessa, päinvastoin – voitti Radwanska, Halepovou ja Pennetta. Koti

Katsojat ryntäävät seisoo myöhään, koska iltapäivällä raivokasta taistelua Muguruzaové Radwansky venytti itsensä. Etusivu

Ennen useimmat heistä asettui salissa inhottavasti haju paahdettua maissia, Sharapova kaksinkertainen viallisella esitti ensin, jonka jälkeen Kvitova johti 1: 0.

“Tule, Petrááá!” tuli pimeys-verhottu yleisö tuntee kuoro pienten Tsekin faneja vasenkätinen.

myös, jättäessään Kvitova heikentynyt, ja se oli pian tuhottiin.

kaksi kuuluisaa kilpailijat rohkea tyyli.Pallot ovat suuririskisiä palloja. Litteät ohjukset usein vain ohittivat nauhan. Siksi vaihto harvoin venytetty kolme tai neljä lyöntiä.

Alkuvaiheen epävarmuuden vastustajat pystyivät enemmän luottaa näkökannat ja piti sitä 3: 3, kun Kvitova työnnetään palata ja pakeni 4: 3

selkeä suosikki, ja leppymätön soturi syntynyt Siperiassa, joka perustuu Floridassa joutui tilanteeseen, jossa ei ole liian tottunut. Oli paineita.

Mutta Tsekin vaihtanut rento, jolloin se 41 minuuttia ansaitsi ensimmäiset 6: 3.

“Petra palavan paremmin kulmat ja myös parempi liikkuu. Toistaiseksi…Koskaan neodepisujte MS “hän sanoi Twitterissä entisen mestarin Chris Evert. Koti

Valmentaja Sven Groeneveldin kuulemisen yhteydessä penkillä, yrittäen herättää Sharapova:” Pelaat Masters välierissä, lisää ”

Ja ikäänkuin Venäjä olisi noudattanut häntä, hän kontrolloi täysin seuraavaa. 0: 1. 0: 2. 0: 3. Kvitova putosi roolista, puuttui oikea ajoitus.

Kesti jonkin aikaa, ennen kuin yleisö alkoi voihkia uudelleen hänen rohkeasta haavat. Mutta kun tuloista hyppäsi 0-30, nainen on vaalean sininen useita suuria zaservírovala.

“4: 0 Mary. Kerroin sinulle! “Evert puhui uudestaan ​​Internetin välityksellä. “Kvitovalla on enemmän tennis-potentiaalia, Maria on vahvempi pää.Ei ole aavistustakaan, kuka voittaa. “Koti

Kvitova pysähtynyt taistelua luisumisensa 2: 5, palaa kaliiperi. Jälkeen upea paluu brejkla kilpailija puhdas peli – 3: 5.

“esitys, Masha!”, Huusi yksi maanmiestensä päälle Sharapova jälleen lyödään puolustus.

Kätevä aalto pyrkiessään tuonut Kvitova on valikoima – 4: 5. Sharapova on lisääntynyt intensiteetti hänen ääni-ilmaisun, Tsekin jatkaa Lisääntynyt peliään.

tasata 5: 5 ja kolme miestä (valmentajat Kotyza kanssa Vydra ja johtaja Bal) laatikossa innokkaasti hyppäsi.

Se oli myös sensaatiomainen kansannousu, joka ei vielä ollut ohi. Kvitova piti 6: 5 pitoon. Sivulliset voivat päännyökkäyksiä.

Sharapova on doškrábala ainakin tie-break. Hän onnistui pisteet 0: 2.Mutta sitten hän ei pystynyt kohtaamaan Fulnek-pommikoneita. Se päättyi liian kauan.