Englannin fanit voisivat hyödyntää viisumin aukkoa matkustaakseen Kaliningradiin ilman lippuja

Sadat Englannin fanit voivat paljastaa porsaanreiän Venäjän turvallisuuspalvelun lippujärjestelmässä matkustaakseen Venäjälle maailmancupiin, kun jännitys kasvaa Gareth Southgaten joukkueen takana.

Jalkapallon kannattajien liitto pystyi saamaan joukko ns. fanitunnuksia, jotka sallivat viisumittoman matkustamisen Venäjälle niille, joilla on lippu otteluihin. Tiukkojen tarkistusten on tarkoitus rajoittua yhteen fanitunnukseen / lippu.Mutta organisaatio onnistui hankkimaan joukon heitä käyttämällä samaa lipun viitenumeroa, mikä kasvatti satojen englantilaisten Sportingbet faneiden mahdollisuuksia matkustaa Venäjälle ilman lippua ja toivovansa saavansa ne mustilla markkinoilla.

The Guardian ymmärtää, että monet ovat matkustaneet Kaliningradiin ilman lippuja, koska ennakointitaju on kasvanut tuntuvien voittojen jälkeen Tunisiaa ja Panamaa vastaan. Jalkapalloliitto on Englannin kannattajakerhon välityksellä myynyt 1 600 lippua Kaliningrad-areenalle. Äskettäin rakennetulla stadionilla on 35 000 kappaletta, ja odotetaan, että hyvin vähän lippuja tulee saataville muiden kanavien kautta.

Virallisen kannattajien ryhmän uskotaan kiinnittäneen vain vähän kiinnostusta viimeisen vuoden lippuihin. 16 ottelua.Englanti pelaa Moskovassa tai Rostov-na-Donissa Etelä-Venäjällä riippuen niiden tuloksesta Belgiaa vastaan. Tämä määrää, voittavatko he vai saavuttavatko toisen ryhmän G.Englandin Danny Rose sanoo, että hän nyt antaa onnellisen perheen tulla Venäjälle Lue lisää

Venäjälle suuntautuvien lentojen Internet-haku lisääntyi 168%, kun Englanti voitti Panaman, ilmoitti Skyscanner-verkkosivusto. Mutta lisää faneja Sportingbet saapuu todennäköisesti maanteitse Kaliningradiin, joka oli entinen saksalainen kaupunki ja joka tunnetaan nimellä Königsberg vuoteen 1946 saakka.

Tilattujen henkilöiden määrä saapua valtuutetuille linja-autoille Puolan Gdanskin kaupungista lännessä ja Liettuassa Kaunasista itään ottelupäivänä. Poliisi on varoittanut kannattajia odottamaan viiden tunnin odottamisen rajalla, kun sotilaat ja aseistetut poliisit tarkastavat asiakirjat.