A Liverpool Simon Mignolet ígéretet tesz Loris Karius elleni küzdelemre a No1 helyszínen

Simon Mignolet elhatározta, hogy Loris Karius Jürgen Klopp elsőrangú kapusának eltávozása után küzd a helyéről Liverpoolban.

A Belgium nemzetközi első mérkőzése több mint egy hónapig kezdődött kedden 2-én -1 győzelem Tottenham felett, miután elvesztette helyét Kariusnak. Klopp ezen a héten megerősítette, hogy a német nemzetközi – 4,7 millió font aláírása a Mainzról nyáron – most már a No1, de Mignolet soha nem fogja felhagyni a Sunderland 2013-as költözése óta eltöltött Betclic kifizetés státuszának visszanyeréséről. vége hosszú várakozás a bajnoki címre Paul Wilson Bővebben

„Nem akarok No2-t lenni, ez világos. Játszani akarok – mondta. – Soha nem adom fel a harcot. Először azért, mert ez nem az én karakterem, csak adja fel.Másodszor, mert nem vagyok olyan helyzetben, ahol ülök a padon. 28 éves vagyok, és hetente, héten szeretnék játszani.

„Szóval keményen fogok dolgozni, és soha nem adom fel – a lemondás nem az, amit akarok. Ez egy kihívás, amit leküzdök. Így remélhetőleg tisztességes kihívás lesz a Betclic kifizetés módok pályán elhelyezett előadások alapján. ”

Azt kérdezte, hogy érezte-e, hogy a kártyák egymásra rakodtak, mert Klopp nyilvánosan támogatta Kariusot, Mignolet azt mondta:„ Nem én vagyok szeretnék erre gondolni. Ez nem az én karakterem.

„Mindig támogatom a csapatot és a klubot. Ezért vagyok Liverpool játékos, és hálás vagyok a rajongóktól kapott támogatásért.Mindig jó látni és hallani, hogy mögötted vannak. United Manchester, hogy fogadja a West Ham-t az EFL Kupa negyeddöntőben További információ

„Az egyetlen dolog, amit meg tudok tenni, hogy a legjobbat játszom, keményen dolgozom tartsd le a fejem, mint mindig. Aztán végül nem panaszkodhatsz, hogy van, hogyan mondod, engedd magad le. Mert ez az egyetlen dolog, amit nem akarok. Szeretném megtartani a fejemet, és profi vagyok. Shayon Harrison késői esélye Vincent Janssen késői büntetése után idegesen fejezte be az otthoni oldalt.Daniel Sturridge két gólja biztosította, hogy a Spurs elszenvedte az első hazai vereséget a szezonban, és a Mignolet úgy véli, hogy a teljesítménye azt Betclic kifizetés hogyan mutatja, hogy a Kloppnak most már igazi mélysége van a csapatára. együtt az új rendszerben ”- mondta a korábbi Sunderland kapus.

„ Minden játékos jól alkalmazkodott, és megmutatta, hogy szükség esetén rugalmasak, és mindenki megmutatta nekik, hogy a Liverpoolban játszhat.

„Megvédettük jól, kezelt készleteket. Kicsit szerencsétlen volt a büntetés elbocsátása, bár a játékvezető összességében jól teljesített. ”