Lentäjän suuri menestys. Hän on Red Bull Air Race -sarjan maailmanmestari

Tämä on ihailtavaa!

Jälleen kauden viimeinen lento päätti kaiken. Mutta vaikka hän menetti tittelin viime vuonna, kun hän lopulta juhli japanilaista Murojaa, päinvastoin, hän “ohitti” ensimmäisen.

“En voi olla onnellisempi. Kuinka rotu kehittyi, oli kaunista. Ja viimeinen lento? Minulla oli selkeä pää ja keskittyin vain häneen. Hänelle ei annettu rangaistusta tehdäkseen virhettä. Tämä oli onnistunut “, sanoi Šonka.

Tšekin lentäjä seurasi voittoaan suvereenilla tavalla. Hän oli nopein ensimmäisellä kierroksella, jälleen toisella kierroksella ja eliminoi pääkilpailun Michael Goulianin pelistä.Neljännessä viimeisessä sarjassa ainoa vastustaja, joka voitti tittelin, australialainen Matt Hall. Hän lensi loistavasti, johti kolmen vuoden kuluttua, mutta ei päättänyt. Joten kun hän kulki viimeisen portin läpi, hän kuuli kuulokkeissaan: “Olet maailmanmestari!”

ja ansaitsi. Šonka voitti neljä kilpailua tänä vuonna ja vain hylkäyksellä vuoden alussa hänen koko voitonsa ei ollut selkeämpi.

“Tiesin, että Matt oli lentänyt erittäin nopeasti ja asetti minut paineeseen. Tiesin, että minun oli lisättävä, mutta tiesin, että voin lentää. Loppujen lopuksi se toimi, ja sitten en voi edes kuvata niitä tunteita. On uskomatonta, mitä onnistuimme tekemään joukkueella epäonnistuneen aloituksen ja kahden teknisen oikeudenmenetyksen jälkeen.Hän nousi ohjaamosta ja aloitti laulun: ”Joten me olemme mestareita, niin mitä?” Sitten hän omaksui veljensä Josefin kanssa, joka on joukkueen johtaja. on kolme lasta. ”Hän kertoi minulle olevani jumala”, hän myönsi hymyillen. Hän osui pylvääseen Dallasissa lennon aikana ja putosi ensimmäisen kierroksen aikana. Hän oli 13. kaikkiaan 14: stä.