Oklahoma voitti NBA kahdesta asetuksesta, Westbrook hallitsi

Thunder, mutta se menetti paljon aikaa ja he eivät voineet pysäyttää ajaa yli Magic, mutta viimeisellä neljänneksellä, ja voitti 42:24 jälkeen Westbrook trio keskeltä kentän sai tulitikun ylitöitä. Ensimmäisessä vaihtoehdossa vielä tallennettu Orlando troikan kanssa torvi Victor Oladipo, mutta toisella hän voitti vieraille.

“Meidän täytyi antaa sille kaiken saimme takaisin maaliin. Se antoi minulle tänään paljon vain tuntuu, että voin pelata kaksi laajennuksia ja jalka pitää, “kommentoi ottelun Durant, joka viime vuonna oli kolme toimintaa jalka.

Myös merkkihenkilöitä olivat LeBron James ja Kevin Love avaavassa kotona Cleveland ottelussa Miami, että Cavaliers ilman lisätukea Kyrieho Irving voitti 102: nro 92.James antoi 29 pistettä, Love 24 pisteeseen lisäsi 14 nappulaa.

“Haluamme hyökkäyksemme rakentaa Kevinille. Meidän on osoitettava selvästi, miten tärkeää meille ja kuinka hyvä pelaaja on, vaikka loukkaantumisen jälkeen “, sanoi joukkuetoveri James.

Peli lopulta hajosi keskellä kolmannella neljänneksellä, kun kotiin penkki käski johto, jonka jälkeen Lämpö ei ollut toipunut. “Olemme kukistaneet itsemme pelaamalla yksitellen ja jättämättä järjestelmämme tärkeisiin hetkiin. Parannamme, mutta se vie “, sanoi Chris Bosh Miamin.

suurin taistelu ehdokkaiden palkinnon arvokkain pelaaja liigan viime vuoden outshot Stephen Curry James Harden 25:16 ja keskitti Golden State Warriors Houston selvästi 112: 92.Harden on toisessa peli kauden vaivannut ampuja, osui yksi kymmenestä kolmosta ja Rockets odottaa edelleen voittoon. “James ei ole siistiä, soitamme jotain kouristus”, sanoi Houston valmentaja Kevin McHale.

erittäin hyvässä valossa osoittautunut yksi luonnos poimia Karl Anthony Towns Minnesotan. Hän teki 28 pistettä ja 14 levypalloa ja auttoi Timberwolvesia voittamaan Denver 95:78. “Tule huomenna vielä lyömätön Hautaamme valmentaja ja se on tärkeintä minulle”, hän sanoi kaupungit äskettäinen kuolema valmentaja Flip Saunders.