Myös jättiläinen Jao pitää talven. Kiina auttoi seuraavia olympialaisia ​​korkeimmalle

Mitä lähempänä valintaa oli, sitä useammin hän sanoi: “Olen hermostunut, olen jo hikoilu. Pääset huoneisiin, joissa minun on sanottava, että sanat Pekingin hyväksi muistuttavat hetki, kun pääsin aluksi NBA: lle. ”

Valinta on ohi. Vaikka suurin osa Kiinan valtuuskunnan jäsenistä squealed ja ei edes tiedä, mitä tehdä euforiaa, hän oli arvokas majakka. Hän ei, hän vain taputti hieman ja luovutti kätensä niille, jotka näyttivät melkein kuin nukkeja hänen 229 senttimetrinsa vieressä. Jao Ming teki sen. Jo uudestaan! Aiemmin hermostuneisuus oli kiinni, sillä hänen oli hallittava suuri tehtävä, jotta Kiina olisi rakastunut NBA: han (ja päinvastoin).Epäilemättä onnistunut kahdeksan joutui All-Star joukkue.

Nyt yksi pojista kansakunnan nejvzornějších otti roolin mitä palaa Pekingin olympialaisissa. “Verrattuna ehdokkuutta Almaty vetoa yhden miehen show”, kirjoitti AP.

Yao Ming on vain valtava, maailmanlaajuinen kasvot. Mikään ei voi tehdä siitä, että vaikka hän otti kolme kertaa olympialaisissa kesällä, oli nyt tuoda esiin myös muita.

“Koripallo kausi on lähes kaikkialla pelaa talven yli, niin silti pidä itseäsi talviurheilun”, hän vitsaili mies , jonka uran ilmoitus vuonna 2011 oli 1,2 miljoonaa kommenttia Kiinan sosiaalisen verkoston! “Kesä- ja talvipelit ovat yksinkertaisesti olympialaisten ihanteita. Se on oikea aika ja täydellinen aika palauttaa ne Pekingiin.2008 on antanut meille mahdollisuuden kokea olympiahengen, 2022, voimme auttaa säilyttämään. ”

Että hän on. Sosiaalinen, hän voi olla hauskaa, puhuu sujuvasti englantia. Hän soitti yhdessä promootiovideoitaan, hän puki jääkiekkomaalivahdin vaihde ja oli “voittaa” pieni poika.

Mutta mikä oli tärkeämpää: Keynote ehdokkuudesta tarjoillaan luonnollisesti luettava. Mitä uutta, kallista urheilukenttää tarvitaan? “Vuonna 2008 pelasimme Wukesong-areenalla.Ja 2022 lattiasta jäässä ja jääkiekon turnauksen tässä – siksi olen innolla seuraavassa luvussa meidän olympialaisten perintö. ”

että Kiina uhkaa puute lunta, talviurheiluun älä ota sitä? “Ehkä et tiennyt että yli puolet maan on jäässä talvella ja talviurheilun käsittelee 300 miljoonaa ihmistä. Ei vain pohjoisessa, mutta myös etelässä, mutta siellä on paljon halleissa. ”

Tämä on Pekingissä toisinaan lähes mahdotonta hengittää? “On tarpeen sanoa, että Kiina panostaa miljardeja dollareita ympäristöön, osaksi puhtaampaa energiaa.”

Hänen suostuttelua onnistunut. Jao ei yksinkertaisesti tuota hänen maata.