Toinen jalkapalloliiga aloitti Ustin ja Táborin vedonlyönnillä

“Ennen ottelun Muistutan ottanut, otan hänet ja hänen jälkeensä, vaikka Tabor lopussa loppumassa virta ja meidän on päätettävä,” kiteyttää ensi-illan jälkeen kotiin kouluttaja Petr Nemec piirtää pelastivat kahdeksan minuuttia ennen loppua keskikenttäpelaaja Elian.

“En voittanut koko valmistelua, minulla oli paljon mahdollisuuksia. Valmentaja vakuutti minulle, ettei ole tarvetta tarttua kiinni “, sanoi Mladá Boleslavin uusi yritys Joseph Elias. “Luulin, että rikkoisin sen. Käytin Leiblin keskustaa selkänojan kohdalla, se putosi hyvin kannen alla “, hän nauttii hänen palastaan ​​ja otti myös hengityksen. Tábor-joen johtaja, jonka hän oli jo perustanut 19.Albanian Ciku minuutti, tosiasia syyttää. “En kuullut centrujícího pelaajia”, hän tunnusti. “Sovittamaan”, hän nepeskoval Saksan.

Usti suorituskyky huipentui, se on hyvä merkki. “On sääli, että alamme indeksoida myös jotkut heistä me mokasin,” Elia aisti. Tabor on vahva ja hyvin organisoitu ryhmä pyrkiä kärkisijoilla. “Vuoden ensimmäisellä puoliskolla olimme peloissaan vastustajia tauon jälkeen olimme sallittua enemmän” piti valmentajien saksalaiset.

hyökkäys laittaa Hosek, vahvistuksia Slavia Teplice tulppa veli, toisessa osassa se korvasi hyökkääjä kentällä. Onnistuneeksi! “Hosek levikki oli hieman taukoa puolustus, sitten halusimme ottaa käyttöön piki, päästä peliin. Ja se toimi “, hän kehui valmentaja.Pitch ottelun jälkeen ryntäsi röntgen kipeä sormia, vetäytyi loukkaantumisen takia Martykán kapteeni.

Eteenpäin Miroslav Slepička suurin tähti Taborin oli vihainen. “Usti tauon jälkeen antoi hyvän tuloksen, soitti meitä. Mutta suurin osa siitä on meidän syytä, meidän olisi pitänyt voittaa. En edes muuttanut mahdollisuutta, se on minun syytäni “, Libercan ja entisen Sparta-pelaajan isäntänä kamppaili. “Johto on tehnyt meidät onnellisiksi ja olemme lopettaneet pelaamisen. Joten kentällä, hyökkääjä, numeroida, paljon keskuksia. Houkutteleva jalkapallo, kuten Pilsen. ”

Tasapeli on Ustiin nousu. Pienen budjetin vuoksi hän ei kasvanut, kuten hän halusi. “Kadrihin vaikuttavat myös taloudelliset vaikeudet, vaikka ne eivät olekaan täysin traagisia.Mutta meidän täytyi ottaa tämä huomioon “, sanoi urheilupäällikkö Stanislav Pelc. “Emme halua toistaa viime syksynä, emme halua mitään seisokkeja huolestuttavia.” On vain yksi, on vain 15 osallistujaa. Ensimmäinen Usti Street Shooter Elias uskoo olevansa hyvä: “On ratkaistu, että joukkue ei onnistunut, mutta toinen liiga on vain neljä. Voimme pelata pöydän keskustaa. ”