Thiago Alcantara puhui haastattelussa David de Geasta

Thiago Alcantara: “David de Gea halusi minun menevän Manchester Unitediin”
Thiago Alcantara puhui haastattelussa David de Geasta, joka yritti houkuttaa häntä Manchester Unitediin, Baijerista ja tähdellisestä brasilialaisesta isästään.

Olemme Leipheimissa, pienessä kaupungissa Tonavan rannalla, ja tapaamme viihtyisässä ravintolassa Thiago Alcantaran kanssa. Täällä on erittäin mukava, ja kuvat Hanselista ja Gretelistä nousevat päähänsä silloin tällöin. Nyt noin kaksi sataa Baijerin fania on päättänyt syödä täällä, vaikka ensinnäkin on tärkeää, että he viettävät aikaa jonkun epäjumalinsa kanssa. Kakku esiteltiin espanjalaiselle tervetuliaislahjana, mutta koska hän oli todellinen ammattilainen, hän tuskin koski sitä.

Nykyään kaikkialla Euroopassa on yli neljätuhatta baijerilaista faniyhdistystä, ja joka vuosi jouluaattona 25 heistä saa palkinnon vierailun muodossa yhdeltä Münchenin joukkueen pääpelaajilta.

Thiagon juuret ovat Brasiliassa, ja jalkapalloharjoittelu tapahtui Katalonian La Masiassa. Mutta heinäkuusta 2013 lähtien lahjakkaasta keskikenttäpelaajasta on tullut yksi avainhenkilöistä Bayernin keskikentällä Pep Guardiolin johdolla. Thiagoa katsotaan ansaitsevasti klubin tulevaisuudeksi, eikä ole yllättävää, että fanit tervehtivät häntä suosionosoituksilla. Vastauksena espanjalainen kiittää kaunopuheisesti joukkueen faneja:
“Tämä on ainoa klubi maailmassa, joka tekee jotain tällaista. Tämä on hyvä pelaajille, koska meillä on mahdollisuus saada selville, mitä fanit todella tuntevat. Heidän seurassaan näytän olevan kotona perheeni kanssa. Tässä tilanteessa tunnet erityisesti, kuinka suuri vastuu sinulla on. ”

Thiago on hyvin tietoinen vastuusta. Hän oli yksi Barcelonan akatemian päätähteistä, ja Kataloniassa monet pahoittelevat edelleen, että keskikenttäpelaaja muutti Müncheniin heinäkuussa 2013. Viime kädessä juuri hänet nähtiin Xavin seuraajana Barcelonan ja Espanjan maajoukkueen hallitsevan arkkitehdin roolissa.
Thiago osaa neljää kieltä ja puhuu nyt täydellistä englantia:
″ … ”Xavi oli esimerkki minulle. Hän teki kaiken yksinkertaisesti, mutta loistavasti. Hän antoi Barcelonalle paljon hienoja hetkiä. Hänen kaltaistaan ​​ei tule koskaan. ”