Tässä se on – hänen mahdollisuutensa saavuttaa uusi taso

Tämä ottelu ei antanut tunnealueita, joita tällainen taistelu yleensä antaa. He eivät puhu hänestä kauan. Hän petti suoraan viihdestään. Zenit ei ollut tyytyväinen voittoon ja kolmeen pisteeseen, vaan myös siihen, että VAR on olemassa. “Relief. Jos VAR: ta ei olisi, olisimme laskeneet maalin. On erittäin hyvä, että hän on ”, Artem Dziuba sanoi.

Tutut sukunimet, uudet kasvot. 11 lupaavia poikia kuuluisista jalkapalloilijoista Sanotaan, että julkkislapset kasvavat harvoin lahjakkailta, mutta jalkapallo tietää monia esimerkkejä siitä, kuinka tähtipojat eivät vain onnistuneet, vaan jopa ylittävät isänsä. Justin Kluivert, Timothy Weah … tänä vuonna on joukko lahjakkaita nuoria, joiden nimet tiedämme.

DiMaggio Wright-Phillips
Olimme jo yllättyneitä Ian Wrightin poikien debyytistä, ja nyt hänen pojanpoikansa toimii samalla tavalla.
DiMaggio on kuuluisan hyökkääjän Sean Wright-Phillipsin poika, joka pelasi Manchester Cityssä, Chelseassa ja Queens Park Rangersissa. Syyskuussa hän täyttää 18 vuotta ja edustaa nuorten ”kansalaisia”.
Hän on jo pelannut Englannin Youth Cupissa. Aikooko hän tiensä kaupungin tukikohtaan? On vaikea sanoa, mutta on mahdotonta kieltää tämän perheen kykyjä.

Chefren Thuram
Tiesimme (vai ei?), Että Lilian Thuramin poika Marcus leikkii aikuisten tasolla, ja nyt on hänen nuoremman veljensä Chefrenin loisto.
Hän on keskikenttäpelaaja, jonka kasvatti Monacon akatemia. Kesäkuussa hän muutti Nizzaan, missä hän toivoo murtautuvan tukikohtaan. Viime kaudella hän pelasi Mestarien liigassa – on selvää, että Thierry Henry uskoi lahjakkuuteensa.
”Nizza” uskoo uuteen rekrytointiin: “Hän oli varma, että kasvaa joukkueessa, joka uskoi aina nuoria pelaajia” – näin tekninen johtaja Gilles Grimandi kuvaili tulokkaan päätöstä.

Fanit ovat kauan vilkkaneet Luka Zidane -kuntaa, jonka sukunimi voi vain kiinnittää huomiota.
Luke pelaa maalivahdin asemaa oikeassa ”Kastilissa”, vaikka hän oli onnekas pelata aikuisten joukkueessa – esimerkiksi maaliskuussa “Huesca” vastaan, kun saavutettiin voitto 3-2.
Hän viettää kauden 2019/20 Kilpailussa Segundissa.