Tänä vuonna ranskalainen mestaruus herätti

Tänä vuonna ranskalainen mestaruus herätti ennennäkemättömän huomion: Monaco lisättiin PSG: n sheikkeihin ja monet kalliit jalkapalloilijat kokoontuivat Ligue 1: een. Tätä taustaa vasten muut seurat haalistuvat, sillä niillä ei ole niin vaikuttavaa rahoitusta, mutta ne ovat huomionarvoisia. Footballhd.ru esittelee sinut jalkapalloseura Reimsille.

Olen jo pitkään halunnut kirjoittaa tästä mielenkiintoisesta tiimistä, ja lopulta se antoi hyvän syyn tähän. Kolmen kierroksen jälkeen klubi sijaitsee viidennellä sijalla, voittaen kuusi pistettä. Se ei näytä olevan mitään merkittävää, mutta “Reimsille” se on jossain määrin saavutus: kahdessa viimeisessä pelissä ei ollut ketään muuta kuin “Lille” ja “Lyon”, jotka eivät ole viimeisiä Ranskan jalkapallossa. Ensi silmäyksellä keskimääräinen henkilö, joka on joskus kiinnostunut jalkapallosta, on hänen mestaruudensa tavallinen ulkopuolinen nimi, joka ei sano mitään. Mutta jos pudotat syvemmälle, voit olla varma päinvastaisesta.

Kaiken kaikkiaan jalkapallo on pelattu yli vuosisadan ajan, ja hyvin harvat joukkueet ovat onnistuneet pitämään korkealla tasolla koko heidän olemassaolonsa. Paljon enemmän kuin ne, jotka kuvitteellisesti puhuivat kaikki kuusikymmentäluvulla, ja nyt hengailla joillakin alueellisilla liigoilla. ”Reimsin” tarina – tässä hengessä. Klubi perustettiin vuonna 1931, ja noin 15 vuoden kuluttua sitä pidettiin yhtenä vahvimmista Ranskassa. Samalla järjestetään Latine Cup, joka on Euroopan mestaruuskilpailun edeltäjä. Espanjan, Italian, Portugalin ja Ranskan mestarit osallistuivat siihen, ja itse kilpailu koostui kahdesta välierästä, ottelusta kolmannesta sijasta ja finaalista.

1949-luvun debyyttikupissa “Reims” otti neljännen sijan ja neljä vuotta myöhemmin voitti “Milanossa”.