Olomouc – Mladá Boleslav 1: 2, viime hetkenä Mager päätti

Magera ensin täytäntöön 30. minuutti, kun muunnetaan rangaistuspotkun ottelun virhe keskus- puolustaja Roman Hubník, joka oli myös rangaistu punaisella kortilla. Vaikka koti kymmenen minuuttia ennen loppua ja heikentynyt ratkaistaan ​​ansiosta Juraj Halenár mutta Magera asetus päätti pois voittaa.

Johdanto ottelun kuului Sigma, mutta paine juuri louhitaan Navratilova epätarkka ammuttu. Sitten tuli Boleslav ja Skalákov laukaus, kotijohtaja Buchta teki nurkkaan, joka uhkasi Ščuk. Vielä suurempia mahdollisuuksia oli vieraita 23. minuutti, kun jälkeen Cabanatuan toiminta Zahustel otsikon, mutta pallo potkaistaan ​​Hubník maaliin.

Tulppa Sigma myös pääosissa kuusi minuuttia myöhemmin.Sindelarin virheen jälkeen Baros itse Buchtilla, Hubnikin paluuta vieras hyökkääjä yritti lyödä palloa, mutta loukkaantui. Tuomari antoi punaisen kortin ja rangaistuspotkun, joka käänsi Mageraa.

“Rooman pitää olla tällaisessa tilanteessa eri tavalla. Hän ei mene maahan, koska se on aina uhkaa liata, on ensimmäinen virhe oli Sindelar jotka eivät riskin arvioimiseksi, menetimme pallon rangaistus seuraa. Vastustaja aikoi johdattaa meidät vuosikymmen “, sanoi kotiin valmentaja Vaclav Jilek.

Sigma myös jotka heikentävät työnnettiin hyökkäys ja kaksi minuuttia myöhemmin voitiin verrata. Moulis ei kuitenkaan epäröi ottaa palloa, mutta laukaus oli vain ohittanut.Boleslav keskityttiin lähinnä läpiajoja ja yksi heistä vain hieman nezakončil Zahustel.

Tauon jälkeen, vierailla oli ensimmäinen tilaisuus, mutta kun pyri neuvostossa tehtiin vain muutaman Olomoucin. Vasicek oli loistavassa jäi Radakovic tavoite ja sitten tolppaan, josta pallo meni poikki tavoite kenttätyöskentelyysi. Kymmenen minuuttia ennen loppua jo, mutta kokivat Sigma kun vapaapotku osui Halenár.

Joy kotimainen koko vaan kestä kauan. Viime hetkenä Čermák löysi Magerin tarkan keskuksen, joka oli voittanut Boleslavin puolelta. Keski-bohemit ovat laajentaneet sarjan voittamatta kahdeksan peliä, joista kuusi on voittanut. “Onneksi on kolme pistettä.Peli En ole tyytyväinen, tulos on paljon enemmän arvoa kuin meidän peli “sanoi vierailevat valmentaja Karel Jarolím.

” Ohjaamo istuu yksitoista pelaajaa hänen päänsä alas, mutta meidän ei tarvitse hävetä, filed’re hyvin hyvä suorituskyky “, lisäsi Jílek. “Tappio sattuu liikaa, vastustajat teki kaksi maalia, yksi meistä, vaikka meillä oli toinen mahdollisuus. Kolmas liiga joukkue, mutta pystyimme eliminoimaan ja jos jatkamme näin, pisteet tulevat “, hän sanoi.