Olen iloinen, että valmentaja antoi minulle mahdollisuuden, sanoo Jihlavan jalkapalloilija Stepanek

Muistatko? Ensinnäkin 20-vuotiaan valitettava puuttuminen toi kotijoukkueen 1: 1 Příbramin kanssa ja sen jälkeen kaksi epämiellyttävää virtaavia tappioita 0: 2 Pilsenissä. ”Näin jalkapallo on joskus. Mutta muut kaverit rohkaisivat minua heti tekemättä mitään, laittamaan pääni ylös. Viidessätoista ottelussa haastavan valmentajan Martin Svidikin johdolla hän ei ollut puuttunut kentälle minuuttikaan. Yhtenä kaikista Jihlava-pelaajista!

“Olen varma, että valmentaja antoi minulle mahdollisuuden.Ehkä palautin sen esitykselläni ”, hymyilee Štěpánek, joka ei päässyt valmentajan näköstä. ”Hän oli vaativa, joskus hän nosti ääntään, mutta pidimme siitä. Totimme siihen ja se teki meistä parempia ”, sanoo Štěpánek.

Epämiellyttävämpi asia on, että Jihlava on menettänyt edistyksellisen valmentajan. Varsinkin siksi, että neljäkymmentä neljä vuotta vanha valmentaja, joka jäi eläkkeelle Slovackon ykkösliigaan, oli monille tae siitä, että FC Vysočinan suorituskyky olisi tasoltaan hyvä. ”Hän voi aina saada parhaan hyödyn pelaajista. Kiitos siitä, että hän pysyi Jihlavassa liigan jälkeen, odotin, että olemme kärjessä ”, sanoo Štěpánek.

Se vahvistettiin.Jihlava päätti toisen liigan kilpailun jälkipuoliskolla toiseksi, kun se on vain huonompi piste Tšeské Budějovice -johtajilta. “Jotkut ottelut eivät onnistuneet niin kuin halusimme, mutta kaiken kaikkiaan voimme olla onnellisia”, nuori stoper ajattelee.

Ja se olisi voinut olla vielä parempi. Se riitti voittamaan tärkeän ottelun Etelä-Böömissä. ”Olisimme voineet hypätä kuuteen pisteeseen. Ja meillä olisi hieno ”, Štěpánek tajuaa. ”Mutta minun on sanottava, että hävisimme hyvin. Joten sen todennäköisesti pitäisi olla. ”

Ennen vuoden loppua Jihlava odottaa uutta kilpailua: lauantain alkusoittoa Pardubicen kevätkierrosta. ”Se tulee olemaan epämiellyttävä ottelu, Pardubice on vahva kotona.