Nyt käytetään avoimesti likaisia, kiellettyjä temppuja

Tämän katseleminen on aika hauskaa, etenkin nyt, kun Cristianon merkitys itsenäisenä yksikkönä on pienennetty minimiarvoihin. Nyt käytetään avoimesti likaisia, kiellettyjä temppuja; Kun tavanomainen superhero-pokerimyynti Malmon portilla aiheutti jalkapallon naurun Euroopassa, Ronaldo aloitti nopeasti maineensa rakentamisen. Noin kolme päivää myöhemmin Cristiano kertoi pelanneensa loukkaantumisella kaikki syksyllä, ja pelissä ruotsalaisten kanssa hän oli iloinen, että päästi irti. Näytti siltä, ​​että toinen tehtävä oli ratkaistu – selitys portugalilaisten ei-kirjoitetulle syksyn pelille. Ikään kuin syksyllä, Ronaldo ei saanut maalin Shakhtarille ja Malmolle, häviäen peleistä PSG: n ja Barcan kanssa!

Tänä vuonna kultainen pallo heijastaa ensimmäistä kertaa monien vuosien ajan, kaikki tällaisen järjestelmän haitat ja suurelta osin sen ansiosta. Kolme parasta finalistia voidaan tulostaa julisteilla ja kopioida miljoonina kopioina. Ronaldo, Neymar ja Messi esittävät kuvissaan nykyisen jalkapallon kaikilla haitoillaan ja eduillaan. Ja siksi, tänä vuonna näiden kaverien oli määrä päästä kolmen parhaan joukkoon.

Mutta heidän kilpailu oli erittäin vakava – legendaarinen Buffon, upea Suarez, Tevez … Mutta ymmärrätte: jalkapallo on tänään iso myynti, joka on mahdoton ilman suuria numeroita. Ja mitä enemmän numeroita näyttöikkunassa on (ts. Tilastoissa) – enemmän vaikutuksen ovat jalkapalloa maksavat henkilöt. Järjestelmä toimii kaikilla tasoilla – FIFA, seurat … On paljon helpompaa houkutella sponsoreita joukkueeseen, jonka varoihin sisältyy ”suurella numerolla varustettu jalkapalloilija”. Tällaisten pelaajien t-paitoja myydään paljon paremmin. Paljon enemmän rahaa tuo ulkomaanmatkoja. Suurten seurojen valmentajat eivät toimi joukkueen, vaan liiketoimintaportfolion kanssa: pisteytysinvestoinnit tehdään kannattavimpaan suuntaan, ja valmentajan tulisi varmistaa koko järjestelmän sujuva toiminta.