Myöhemmin hän teki vain viisi enemmän maalia

Ostettuaan potentiaalisen tähden, Aston Villa -valmentaja Brian Little ei tiennyt mitä tehdä hänen kanssaan, ja nimitti lopulta Churchichin “uransa suurimmaksi virheeksi”. Serbien ura ei auttanut hartiahahmoa: suurin osa hänen elämästään koostui seksistä, huumeista ja kaksikerroksisesta juhlabussista. Myöhemmin hän pelasi vähän MLS: ssä, muutti jostain syystä Skotlannin Motherwelliin ja päätti uransa 29-vuotiaana.

8. Ricardo Quaresma (Chelsea)
Ricardo Quaresman vuokraus oli ja on edelleen kummallisin päätös Chelsean historiassa. Vuonna 2009 epätoivoisella eleellä toimivan sinisen Luis Felipe Scolarin päävalmentaja päätti vuokrata neljäksi kuukaudeksi portugalilaiset, jotka toivoivat palauttavansa “jalkapallon ilon” Englantiin.
Mikään outo paperilla, mutta Quarezhma itse ennennäkemättömällä ilolla kieltäytyi pelaamasta vasemmalla jalallaan. Toinen omituisuus oli liiallinen rakkaus ”kolmioon” – potkuihin pallo jalan ulkopuolella.

″ … – Hänen täytyy oppia, muuten peli ei loista hänelle. Olen varma, että se muuttuu ja tulee taktisesti tajuisemmaksi. Hän rakastaa lyödä jalkansa ulkopintaa, mutta parin kuukauden kuluttua näemme toisen Quaresman ”, sanoi Jose Mourinho. … ″

Valitettavasti Ricardo ei koskaan tullut loistavaksi pelaajaksi.
9. Walter Pandiani (Birmingham)
″ … – En kritisoi Walteria. Viime kaudella hän oli hyvä ja auttoi joukkuetta, ja ostin siltä varalta, että jotain tapahtui Emil Heskeyn kanssa, – päävalmentaja Steve Bruce jätti hyvästit Pandianille. Ei paras puhe muistomme …. ”
”Vain Heskeyn korvaaja” muutti Englantiin Espanjan mestaruuskaudelta 2004/2005 ja aloitti terveydentilan vuoksi – hän teki jo 12. minuutilla debyyttinsä ottelussa.
Myöhemmin hän teki vain viisi enemmän maalia, mutta joille joukkueille – kaksi Liverpoolia ja yksi Chelsea, Arsenal ja Manchester United.

10. Luke Nilis (Aston Villa)
Jos jalkapallossa on esimerkki kauhistuttavasta huonosta onnesta, silmiinpistävin on Luke Nilis. 33-vuotiaana belgialainen hyökkääjä oli jo saanut nimensä itselleen, ja Premier League -sarjassa hän halusi lopettaa uransa.
Vuonna 2000 Luke muutti Aston Villaan vapaana edustajana. Kaikki alkoi ruusuisalla tavalla – tavoitteena Chelseaa vastaan ​​debyyttimatkallaan Foggy Albionissa, ja sitten Nilis loukkaantui vakavasti törmäyksessä Ipswichin maalivahdin Richard Wrightin kanssa. Lääkärit toivat diagnoosin kaksoispolven murtuman, jonka jälkeen belgialainen ei enää pelannut Englannissa tai muissa mestaruuksissa, mikä päätti hänen jalkapallouransa.