Manchester United jätti Romelu Lukakun

Manchester United jätti Romelu Lukakun, ja mankunien hyökkäyslinja heikentyi huomattavasti. Faneille valitettavasti ”Punaiset paholaiset” eivät voineet allekirjoittaa vastaavaa korvausta belgialaisella ennen siirtoikkunan sulkemista. Manchester Unitedin johto toivoi Paulo Dybalaa, mutta siirto epäonnistui.

Olemme laatineet argentiinalaiselle viisi vaihtoehtoa, joihin “MU: n” on kiinnitettävä huomiota talvella.

5. Krzysztof Pöntek

Viime kausi Serie A: ssa oli kausi Krzysztof Pöntekiltä puolalaiselta, joka teki 22 maalia 34 ottelussa. Pelattuaan kahdessa klubeissa hän osoitti olevansa uskomattoman lahjakas ja että hänellä on valoisa tulevaisuus. Loppujen lopuksi hän on vain 24, ja hänellä on tilaa kasvaa.

Ja Pyentek on halvempaa kuin Dybala, vaikka Milano osti sen vasta tammikuussa.

4. Mauro Icardi

Lukaku on kaikkea. 5 eteenpäin, jotka sopivat Manchester Unitediin

Mauro Icardi on toistuvasti yhdistänyt huhuja Manchester Unitediin, mutta mitään ei tapahtunut. Tänä vuonna toimittajat ovat tehostaneet toimintaansa: Interilla hän ei onnistunut, ja hyökkääjä on selvästi kiinnostunut muuttamisesta uuteen joukkueeseen.

Kaikki tämä tarkoittaa, että “punaiset paholaiset” voivat ostaa sen kannattavasti. Hän on edelleen erinomainen esiintyjä: jopa ottaen huomioon kaikki skandaalit, hän teki 17 maalia 37 ottelussa.

3. Philippe Coutinho

Coutinho ei jättänyt Liverpoolia kauneimmalla tavalla, mutta Barcelonassa hänestä ei tullut omaa. Brasilialainen osoitti huonoa muotoa eikä edes tullut edes päämuotona.

Katalaanit ovat periaatteessa valmiit myymään sen palkkarahaston purkamiseksi. Se maksaa paljon, kyllä, mutta molemmat osapuolet ovat kiinnostuneita siirrosta. Heikosta muodostaan ​​huolimatta Coutinho on edelleen vahva pelaaja: kauden 2017/18 aikana hän teki 15 maalia ja 12 avustajaa.