Lyö, lyö ja lyö

Tulevana viikonloppuna Venäjän mestaruuskilpailut alkavat uudelleen, ja siksi on aika muistaa mikä oli mielenkiintoista ennen talven tauota. Rakasta jalkapalloa tavoitteisiin, tässä suhteessa Juri Usynin pohti, kuka ja milloin teki maalin ensimmäisellä 18 kierroksella.

0 – 15 minuuttia
Eniten pisteyksiä: “Kuban” – 7, “Ural” – 6, “Rostov”, “Spartak”, “Zenith” – 5
Yllättäen lähellä: Parempaa kuin kaikkia RFPL-seuroja, hyökkäyksen ottelun aloittavan segmentin viettää joukkue, joka on tällä hetkellä pudotuspeleissä. Tärkeimpien kilpailijoidensa – “Ufa”, “Anji” ja “Mordovia” – kanssa kuubalaiset piirsivät kaikki neljä kertaa. Mielenkiintoista on, että näissä taisteluissa he menestyivät vain siinä ajassa saavutetuissa tavoitteissa, joissa he johtavat koko liigan. Ehkä jos he ryntäisivät pääkilpailijoiden puoleen ensimmäisistä minuutista, kuten muissa taisteluissa, he eivät olisi putoamisvyöhykkeellä. Mikä on utelias, tämän mestaruuden ainoissa voittavissa otteluissa – Lokomotivin ja Spartakin kanssa – Kuban teki kolme kertaa aloitus 15 minuutissa.

”Ural” myös melko yllättäen paitsi paikoillaan turnauspöydän keskellä, myös alkaa pelata täydellisesti ensimmäisistä minuutista. Kolmessa tämän kauden seitsemästä voittavasta ottelusta Ural pakotti vastustajan aloittamaan kentän keskustasta aivan ottelun alussa.

15 – 30 minuuttia
Eniten pisteitä saanut: “Lokomotiv”, “Spartak”, “Krasnodar”, “Ruby”, “Mordovia” – 6
Jos ensimmäisen kolminaisuuden läsnäolo täällä ei tuskin ole yllättävää, kun nämä joukkueet kuuluvatkin mestaruuden viiden parhaan joukkoon ja he tekevät melko paljon pisteitä, on epätodennäköistä, että monet odottavat yrityksen muodostavan Kazaanin klubista, joka toimii tarpeeksi keskinkertaisesti ja vielä enemmän ottaen viimeisen sijan “ Mordva “. Mielenkiintoista on, että rautatien ja Krasnodarin välisissä otteluissa pisteyttiin kerran, kun taas “Spartak” teki kaksi kertaa, ja yhdessä pelissä, jossa eteläinen joukkue loukkaantui.

”Ruby” teki neljä kertaa tänä aikana voitollisissa otteluissa, mikä osoittaa selvästi, että aktiviteetti ensimmäisen puoliajan puolivälissä toi Kazaniin usein kolme pistettä.