Lontoolaisilla on tarpeeksi ongelmalinjoja tai ainakin asioita

Itse asiassa hänen tapauksessaan se, että hän mahtuu täydellisesti mestaruuskilpailun viimeisen joukkueen keskiviivan otteluun, ei ole niinkään se, että yllättäisi, vaan että hän teki sen niin nuorena. Vuotta sitten 19-vuotias jalkapalloilija pelasi DK Donsin kolmannessa divisioonassa ja osti tulevaisuutta silmällä pitäen, mutta Mauricio Pochettino ei voinut olla huomaamatta kuinka loistava hänen osastonsa näyttää nyt, joten valmentaja luottaa rauhallisesti seuraavaan paikkaan. Eric Dyerin kanssa. Tietenkin meidän on vielä tarkistettava, pystyykö hän pysymään jatkuvasti korkealla tasolla koko kauden, mutta nyt hän näkee jo pelaajan, joka pelaa Tottenhamin keskikentällä ja Englannin joukkueessa monien vuosien ajan.

6. Joel Campbell, Arsenal
Lontoolaisilla on tarpeeksi ongelmalinjoja tai ainakin asioita, joita on vahvistettava, mutta hyökkäävät keskikenttäpelaajat ja sivupallon pelaajat eivät selvästikään kuulu näihin ryhmiin. Useiden johtavien jalkapalloilijoiden loukkaantumisongelmat antoivat Costa Rican hyökkääjälle mahdollisuuden saada tarpeeksi aikaa kentälle todistaakseen arvonsa. Näyttää siltä, ​​että tämä on viimeinen vuosi, jolloin Campbell todistaa tarpeensa Arsene Wengerille. Pari maalia oikeaan aikaan ja hyvä liike joukkuepelissä sallivat Hoelin toivoa parasta.

5. Eric Dyer, Tottenham Hotspur
Muutama kuukausi sitten näytti siltä, ​​että ”kannustimien” johto teki suuren virheen, koska he eivät halunneet käyttää rahaa korkealaatuiseen maailmanluokan jalkapalloilijaan perusvyöhykkeellä. Nyt täytyy kuitenkin myöntää, että Pochettino oli täysin oikeassa uskoessaan uskovansa tällaisen vastuullisen aseman 21-vuotiaalle Dyerille, joka oli käytännössä sama nimi kuin yksi 21. vuosisadan Newcastlen parhaista pelaajista Cyran Dyeristä, joka oli alun perin puolustaja, mutta joka on helppo muuttaa asemaa, minun on myönnettävä, maksettu korkoineen. Kuten Eric itse myöntää, hänellä ei ollut mitään menetettävää, joten nyt tärkeintä on saada jalansija uudessa roolissa.