Lokomotiv olisi voinut pelastaa pelin erotuomarin lisäämässä ajassa

Kiertue pelastus
Lokomotiv olisi voinut pelastaa pelin erotuomarin lisäämässä ajassa, mutta Evgeny Chernov esti sen. Maalivahdin vieraat Egor Baburin teki virheen poistuessaan. Fedor Smolov osti pään tyhjään verkkoon, mutta Tšernov lopetti pallon syksyllä “nauhalla”. Kun pallo osui tyhjälle alueelle, eteenpäin Luka Djordjevic iski keltaisen siniselle maalille, mutta Chernov pelasti taas joukkueensa heittäen itsensä pallon alle.

Kiertue lupaus
Tunnettu jalkapallo-kommentaattori ja televisio-ohjaaja Georgy Cherdantsev lupasi saada hiuksenleikkauksen, jos Rostov voittaa nykyisen Venäjän mestaruuden.
“Seuraan kollegani Linekerin esimerkkiä, lupaan, että jos Rostovista tulee mestari, leikkaan hiukseni ennen seuraavan kauden ensimmäistä lähetystapaa”, kirjoitti Cherdantsev Twitterissä. Tämä on Karpin ja Co. teki kahinaa. Miksi et todellakaan hieroisi mestaruudessa?

Kiertosarja
Valitettavasti tässä tapauksessa pettyvä sarja. ”Tambov” oli lähellä tappiota “Akhmat”, mutta Grozny-pelaajat tasoittivat pisteet ajoissa erotuomarin korvaamana. Siksi molemmat joukkueet jatkoivat sarjaaan ilman voittoja: “Akhmat” ei voi voittaa jo neljässä ottelussa, “Tambov” – viidessä.
Tästä huolimatta valmentajien asema on edelleen vakaa. Seurat vakuuttivat, että he eivät puhu Rashid Rakhimovin ja Alexander Grigoryanin eroamista.
“Tambov” jatkaa kulkuaan suoran lähtöalueen viidennessätoista sijalla. ”Akhmat” on hiukan korkeampi kahdestoista rivillä.

Kierrossuoritus
Tuottavin ottelu osoittautui Jekaterinburgissa. Siellä “Ural” ja “Krasnodar”, joissa oli vajaat 20 tuhatta fania, ostivat todellisen esityksen. Vastustajat tekivät kuusi maalia kahdelle, mutta sensaatiota ei ollut. 2: 4 – taitavamman “härän” puolesta. Merkittävä rooli Krasnodarin voitossa pelasi vaihtamista. Saavuttuaan Ignatievin, Utkinin ja Namlin kenttään Krasnodar onnistui kääntämään kokouksen nousun, pisteet kahdesti ja napaamaan tärkeimmät kolme pistettä. Ja tämä, lukuisten vammojen vuoksi, on paljon arvoinen.