Lokakuun 2013 lopussa PSG

Jo nyt, kun Ibrahimovic, 37, puhuu merentakaisessa MLS: ssä, hänestä kirjoitetaan usein lehdistössä. Lisäksi aiheet ovat melkein aina erilaisia ​​ja monimuotoisia – Zlatan loukkasi sitten jotakuta, auttoi tai rangaisti. Mutta tärkein asia, jota ruotsalaista aina rakastaa ja arvostetaan, on hänen fantastiset tavoitteensa. Ruotsalaisen viidestä kauneimmasta maalista keskustellaan tämän materiaalin puitteissa.

5. ANDERLEHT – PSG 0: 5
23. lokakuuta 2013. Bryssel. Mestarien liigan 3. vaiheen kierros

Lokakuun 2013 lopussa PSG, jonka värejä tuolloin puolusti Ibrahimovic, vieraili Anderlechtissa Belgiassa. Kokous järjestettiin osana Mestarien liigan ryhmäkierrosta, ja se aiheutti belgialaisille täydellisen pettymyksen. Paikallinen Grand “poltti” pariisilaisen vastustajan säädytöntä pisteet 0: 5, ja Zlatan oli illalla ilmiömäinen. Ruotsalaisen tilillä oli neljä maalia, ja hän vietti niistä kolme ensimmäisellä puoliskolla!

Kaunein oli Ibrahimovicin kolmas pallo ottelussa, kun hän, ensimmäisenä valinnut, räjähti kosketukseen lähellä olevaa ”yhdeksää” noin 25 metristä. Maalivahti Anderlecht torjui niin tarkan ja mikä tärkeintä, ruotsalaisen voimakas laukaus ei pystynyt. Ja tuskin kukaan muu planeetan maalivahti kykenee vetämään tämän laukauksen.

4. ITALIA – RUOTSI 1: 1
18. kesäkuuta 2004. Port. EM-ryhmän 2. vaiheen kierros

Viimeiset minuutit Italian ja Ruotsin välisen Euro 2004 -ryhmän toisen kierroksen ottelusta kuluivat, jolloin eteläiset voittivat minimaalisesti (1-0) ensimmäisellä puoliskolla maalatun Cassanon maalin ansiosta. Skandinaaviset hyökkäsivät väkivaltaisesti Buffonin portteihin, mutta eivät silti onnistuneet. Vaikuttaa siltä, ​​että italialaiset kirjaimellisesti lumosivat “porttinsa” ja olisi epärealistista lyödä sitä. Joten se näytti aivan 85. minuutista, kun Zlatan Ibrahimovic paljasti mantereen todellisen jalkapallo-ihmeen.