“Kuban” johtaa toista kertaa luokituksemme

30 – 45 minuuttia
Eniten pisteytettyjä: “Kuban” – 8, “Ural”, “Dynamo” – 6
“Kuban” johtaa toista kertaa luokituksemme. On uteliasta, että he eivät vain aloita ottelut täydellisesti, vaan myös päättävät shoppisasti ensimmäisen puoliajansa maaliin usein maalin “pukuhuoneessa”. Samanlaista taitoa osoittaa Ural-klubi yhdessä Moskovan Dynon kanssa. Molemmissa voittoisissa otteluissa kuubalaiset järkyttivät Moskovan kilpailijoita tällä ajanjaksolla. Lisää neljä kertaa joukkue ansaitsi tämän pisteen seuran suosikkivedoksissa.

Hauska asia on Ural, joka on tuottavampi voittaville otteluille, että kyky lisätä loppupuolelle lopullinen ei auta heitä paljon: kahdeksassa voitollisessa ottelussa vain yksi vastustaja jäi tälle ajanjaksolle, mutta hän sai kaksi reikää heti. Dinamo havaittiin, koska se rakasti useimmiten kuin toiset vastustajaa heti ennen pilliä tauolle.

45 – 60 minuuttia
Eniten pisteitä saanut: “Lokomotiv”, “Neuvostoliiton siipi”, “Anji” – 6
Hyvin varjojoukkue aloittaa toisen puoliajan hyvin: yksi suosikki ja kaksi ulkopuolista. Igor Tšerevchenkoa, Frank Verkauterenia ja Ruslan Agalarovia voidaan onnitella siitä, että he ovat parempia kuin muut valmentajat, jotka osaavat löytää osastolleen oikeat sanat tauon aikana ja käyttävät heille varattuja 15 minuuttia produktiivisemmin kuin muut. Mielenkiintoista on se, että kaikki kuusi maalia otteluiden toisen puoliajan alussa “rautatieasema” otti maaliin kilpailijoita yhdeksässä voitolla. Ei ole epäilystäkään siitä, että hämmentävä tavoite pelin jatkamisen jälkeen on yksi Lokomotivin valttikorteista.

Samarialaiset myös aktiivisesti uuttavat Victoriaa aktiviteetin avulla ottelun jatkamisen jälkeen: viidestä kuudesta onnistuneesta lakosta auttoi klubia poistumaan kentältä kolmella pisteellä. ”Anji” teki vain puolet maalien kokonaismäärästä tällä kertaa voittavissa otteluissa itseään varten.