Kolme tunnettua jalkapalloilijaa

Chelseassa he myös tietävät tämän, minkä vuoksi he eivät tarjoa pelaajalle pitkäaikaisia ​​sopimuksia. Tällä hetkellä saatavilla olevien tietojen mukaan Lontoon klubin johto haluaa allekirjoittaa hyökkääjän yhden kauden ajan mahdollisuudella laajentaa sopimusta. Ja mielestäni se olisi hyvä asia. Ottaen huomioon, että joukkueella on Fernando Torres, Jose Mourinho on toistuvasti sanonut haluavansa antaa leikkiä Lukakuille. Ja belgialaisen kehityksen kannalta olisi parempi, jos Kamerunin tuli joukkueeseen kuin Rooney. Täällä, kuten he sanovat, susia ruokitaan ja lampaat ovat turvallisia.

Miksi Chelsea kannattaa allekirjoittaa tämä Eto
Anna Samuel Eto’o ja 32-vuotias, mutta vanhan koiransa jauhe pysyi vielä. Ja huolimatta siitä, että hän vietti kaksi viimeistä vuodenaikaa ei kovin vahvassa mestaruudessa, hänellä on vielä jotain tarjottavaa ja mitä näyttää. Kädessä tulee olemaan ja se, että Kamerunilla on jo kokemusta Mourinhosta. Siksi ei ole epäilystäkään siitä, että Rooney pystyy sopeutumaan portugalilaisten tarpeisiin. Kyllä, hänen on maksettava huomattava palkka, mutta joka sanoi, että Rooney pyytää paljon vähemmän? Ja varmasti, jos englantilainen allekirjoittaa, niin pitkään. Kaikissa suunnitelmissa on siis kannattavampaa kutsua Kamerunin tiimi joukkueeseen: Chelsean vuosisopimus vetää sinut ilman ongelmia, ja kauden aikana, Lukaku pelaa, jotta uusi hyökkääjä ei yksinkertaisesti ole tarpeen.

Kolme tunnettua jalkapalloilijaa, venäläisen maajoukkueen pelaajat tulivat Dynamo Moscowiin heti. Will Denisov, Kokorin ja Zhirkov “Dynamo” auttavat siinä määrin, että klubin johto ja joukkueen fanit odottavat saavansa heiltä?

Elää Venäjällä on hyvä. “Star trinity” – Kokorin, Denisovin ja Zhirkovin ulkonäkö Moskovassa “Dynamo”
Tämän kesän jalkapallo-kierros Venäjän pääliitossa pakotti monet jalkapallofanit, sekä jalkapalloanalyytikkojen ja -asiantuntijoiden armeijan kirjaimellisesti huutamaan venäläisen jalkapallon tapahtumista, siitä, että Venäjän avoimissa tiloissa esiintyi jalkapallo-tähtien joukkueita ja rullaa parempaan voittoon.