Kaksi tuhatta skootterille veden alla

Mario oli poissa viisi tuntia, jonka jälkeen hän tuli kotiin täysin tyhjin käsin. Hän selitti äidilleen, että hän oli tilannut kaiken tarvittavan kotiinkuljetuksen kanssa, jonka pitäisi tapahtua lähitulevaisuudessa. Kuvittele Balotellin äidin yllätys, kun muuttajat odotettujen tavaroiden sijasta toivat taloonsa pöytätennispöydän mailoilla, kaksi Vespan skootteria, radio-ohjattavan auton ja valtavan puhallettavan trampoliinin. Italialainen lehdistö kertoi, että Super Marion äiti oli kirjaimellisesti raivoissaan, mutta miten psykologinen tila heijastui itse jalkapalloilijaan, lehdistö ei valitettavasti tarkennut.

Kaksi tuhatta skootterille veden alla

Tänä kesänä Balotelli osoitti, että 29-vuotiastaan ​​huolimatta hän on edelleen ekstravagantti ja pieni mutteri. Mario vietti lomaansa Napoli-alueella promenadilla, kun yhtäkkiä häntä ympäröivät fanit, jotka pyysivät selfieä. Tällainen ”menettelytapa” näytti Super Mariolle erittäin tylsää harrastusta, jonka seurauksena hän ehdotti yhdelle kokoontuneista ratsastamaan skootteri merelle lupaten daredevilille kaksi tuhatta euroa tällaisesta teosta.

Yksi miehistä, jotka omistivat paikallisen baarin, jossa Mario vietti vapaa-ajallaan, vastasi Balotellin tarjoukseen. Hän ei epäröinyt nousta skootteriin ja laski erittäin varmasti mereen hänen kanssaan. Ympärille kerätyt katsojat olivat kirjaimellisesti tunnottomia tapahtuneen suhteen, kun taas veteen ilmestynyt mies purjehti rauhallisesti ulos ja indeksoi rannalle.

Myöhemmin ”vapaaehtoinen” selitti, että skootterin arvo oli 600 euroa, ja siksi mahdollisuus ansaita ylimääräistä rahaa tasaisella kentällä oli kaksi kertaa niin suuri kuin “rautahevonen” antaminen.

Zlatan Ibrahimovic on jalkapalloilija, joka yhdistää näennäisesti mahdotonta. Hänellä on uskomaton lahjakkuus, itsepäinen luonne, mutta samalla lähes kaikki seurojen fanit, joissa ruotsalainen esiintyi, rakastavat häntä kaikilla sielunkuiduilla. Zlatan on suoraviivainen ja terävä kielellä, mutta hän on aivan yhtä kirkas ja vaarallinen jalkapallokentällä. Ruotsalainen on todellinen löytö toimittajille, missä hän pelaa.