Ja taas ”Ural” pääsee kolmen parhaan joukkoon

60 – 75 minuuttia
Eniten pisteyksiä: “Ural” – 7, “Spartak”, “Ruby” – 6
Ja taas ”Ural” pääsee kolmen parhaan joukkoon. Mielenkiintoista on, että he tekevät sen täsmälleen kerran, ikään kuin joukkue pitäisikö shokkisegmenttiä, hengittää ja toistaa sitten samanlaisen tapahtumien kulun kahdesti. Totta, vain hiukan yli puolet tänä aikana saavutetuista tavoitteista oli voittavia. Moskova-klubi teki myös vain neljä näistä tavoitteista voitetuissa otteluissa, kun taas Rubin auttoi itse pistämään kolme pistettä maalilla kahdesti tällä kaudella.

75 – 90 minuuttia
Eniten pisteytettyjä: “Krasnodar”, “Zenith” – 12, “Veturi” – 10
Kolme tuottavinta mestaruuskerhoa osoittautui sellaiseksi otteluiden viimeisissä osissa. Vaikuttaa siltä, ​​että juuri Petersburgerit joutuivat yksin johtamaan tätä luokkaa, koska me kaikki muistamme helposti useita pelejä, kun he ansaitsivat ylimääräisiä pisteitä taistelujen onnistuneen päättymisen vuoksi. Kolme pistettä kussakin Ufa, Rubin, Ural, yksi Spartak, CSKA ja sama Ufa -peleissä saavutettiin suurelta osin viimeisimpien sokkien jälkeen.

”Krasnodar” ei ota sellaisia ​​pisteitä innokkaasti viime minuutteina, vaikkakin “Rostov” ja “Kuban”, jotka jäivät kahdesti “häristä” joka toinen kerta, voivat väittää tämän. ”Kuban” ja “Anji” kärsivät vähemmän, mutta he valmistautuivat jo täyteen kolmeen pisteeseen, mutta sitä ei ollut siellä.

Tiedätkö sen …
60-75 minuuttia – juuri tästä pelisegmentistä tuli se, jossa kaikki seurat tekivät maalin vähintään kahdesti
Wings of the Soviets on ainoa joukkue, joka epäonnistui pisteet kahdessa 15 minuutin intervallissa: 0-15 ja 75-90 minuuttia
Amkar on se klubi, joka teki vähiten tuloksen ensimmäisellä puoliskolla: 18 peliä ennen tautoa permialaiset tekivät vain kahdesti
Amkar – paras klubi toisen puoliajan maalieroon nähden suhteessa ensimmäiseen: +10
Kuban on paras joukkue ensimmäisen puoliajan maalieroon nähden suhteessa toiseen: +11