Isäni on selvästi pelannut suuria lakkoja vastaan, joten hän tietää tarkalleen

Daniel edustaa jalkapalloilijoiden kolmannen sukupolven sukunimeä Maldini. Hänen isänsä Paolo ja isoisä Cesare pelasivat kaikki Italian maajoukkueessa, ja vanhempi veljensä Christian vietti viimeiset vuodenajat alemmissa liigaissa.
Kuten hänen veljensä, Daniel aloitti uransa Milanossa. Hän on edelleen täällä, ja hän onnistui jopa pelaamaan esikauden aikana vastapäätä Bayernia ja Benficaa.
Toisin kuin hänen isänsä, Daniel on eteenpäin.

Joe van der Sar
Kun Manchester United voitti vuoden 2008 Mestarien liigan, hänen maalivahti Edwin van der Sar juhli tätä tapahtumaa 10-vuotiaan poikansa Joen kanssa.
Nyt hän on 21-vuotias ja on ammattilaisjalkapalloilija. On pelottavaa, kuinka nopeasti aika lentää.
Äskettäin Joe liittyi Noordwijk Noordwijkiin Hollannin kolmannessa divisioonassa. Sitä ennen hän soitti Ajaxissa, ADO Den Haagissa ja RKK Valveikissa.

Calvin Yeboah
Tony Yeboah pelasi Eintrachtissa, Leeds Unitedissä ja Hampurissa. Nyt hänen poikansa Kelvin valmistautuu tulemaan ammattilaiseksi. Hän on 19-vuotias, ja toistaiseksi hän pelaa Itävallan Tirolin vattereissa. West Ham on myös kiinnostunut hänestä.
Hän auttoi ryhmäänsä murtautumaan suuriin liigaihin ja on jo osallistunut Austrian Cupiin.

Andry Goodyonsen
Eidur Gudjohnsen korvasi isänsä itse debyytinsä aikana vuonna 1996. Nyt hänen toinen poikansa Andri toivoo uusia menestyksiä.
Eidur Sveinnin vanhin poika edustaa sarjaa B ”La Spezia”. Hänellä on yli 50 ottelua aikuisten tasolla.
17-vuotias Andri on niin hyvä, että hän kuului Real Madridin nuorten joukkueeseen. Täällä hän nousee vähitellen pääjoukkueen tasolle.

Lewis Walker
Kuten Daniel Maldini, Lewis Walker pelasi vuosia parasta opettajaa – hänen isäänsä Desiä vastaan. Ja hän toivoo, että yhteistyö ylimmän puolustajan kanssa auttaa häntä kehittymään mahtavaksi hyökkääjäksi.
20-vuotias pelaaja, jonka vanhempi veli Tyler on myös amatööri-pisteet, debytoi Queens Park Rangers -sarjassa huhtikuussa ja isäänsä Nottingham Forestia vastaan.
”Isäni on selvästi pelannut suuria lakkoja vastaan, joten hän tietää tarkalleen, mitkä ominaisuudet erottavat voimakkaimmat eteenpäin. Hän antoi minulle aina parhaat neuvot ”, Lewis sanoi.