Ensimmäisen puoliajan lopussa, 43. minuutilla

Ensimmäisen puoliajan lopussa, 43. minuutilla, kun Los Angeles Galaxy oli toivottoman huonompi pisteet (0: 3), Ibrahimovic pelasi yhden pallon upealla iskulla, jota kommentaattorit vertasivat heti taekwondo-tekniikkaan. Ibrahimovicin tällä hetkellä osoittama koordinaatio ja tavoitteet ovat todella vaikuttavia. Vain yhdellä laukauksella Zlatan osoitti, ettei ole turhaa, että hän on merentakaisten liigaiden korkeimmin palkattu pelaaja. Ei, tosissaan, mutta kuka, jos ei hän?

1. RUOTSI – Englanti 4: 2
14. marraskuuta 2012. Solna. Ystävyysottelu

Kuten huomaat, Zlatan onnistui usein kaikkein kauneimpia maalia tekemään täsmällisesti Ruotsin maajoukkueen paidassa. Ibrahimovicilla oli tietysti erityisiä tunteita ja tunteita, jotka auttoivat häntä tekemään todellisia ihmeitä. Marraskuun puolivälissä 2012 ystävällisessä ottelussa brittejä vastaan ​​ruotsalaiset näyttivät olevan lähellä tappiota. 78. minuuttiin mennessä tilanne oli 2: 1 vieraiden eduksi, mutta sitten tuli 12 minuutin Zlatan, joka oli aikaisemmin saanut aikaan ensimmäisen maalin kyseisessä pelissä, avaamalla tilin 20. minuutilla.

78., 84. ja 90. minuutissa Ibrahimovic teki maalin vielä kolme kertaa, tallentamalla toisen pokerin omaisuuteensa ja saaden voiton Ruotsille – 4: 2. Monien mielestä Zlatanin uran kaunein pallo on se, joka tapahtui brittien kanssa käydyn ystävällisen tapaamisen viimeisinä sekunteina. Sitten eteenpäin suuntautui kaukaa heitä joukkuetoveristaan, mutta kilpailijan Joe Hartin maalivahti meni ensimmäisenä pallon päälle. Koska maalivahti ei pystynyt pelaamaan käsillään oman ruudun ulkopuolella, koputti palloa päällään, mutta ei pystynyt tekemään paljoa. Seurauksena pallo oli lähellä Ibragimovichia, mutta oli suoraan sanottuna epämukavaa lyödä häntä. Ja jälleen kerran, suurin osa pelaajista tässä tilanteessa otti pallon hallintaan tai ainakin yritti käsitellä sitä, mutta ei ruotsalainen sankari. Zlatan iski pallon itsensä läpi kaukaa ja lähetti pallon suoraan verkkoon!