En ole pitkään aikaan voittanut voimakkaita tahtoja – olen iloinen

”Ural” kärsi kolmannen tappionsa neljässä viimeisessä ottelussa, mutta jatkaa kulkuaan keskellä. Jekaterinburgin joukkueen mentori Dmitry Parfyonov totesi, että hänen osastonsa menettivät yksinkertaisten virheiden takia, mutta Krasnodarin manageri Sergey Matveev oli täysin tyytyväinen joukkueensa peliin, joka ei ole hävinnyt RPL: ​​ssä ensimmäisen kierroksen jälkeen ja johtaa edelleen.

Kiertueen tahto
“En ole pitkään aikaan voittanut voimakkaita tahtoja – olen iloinen, että onnistuin tekemään tämän”, kertoi CSKA: n mentori Viktor Goncharenko ottelun jälkeen. Tuulassa ”armeijan miehet” ohittivat ensimmäisenä, mutta onnistuivat kuitenkin voittamaan Arsenalin. Paljon ansaittu. CSKA näytti paremmalta, vaikka ei voida hukata useita Igor Akinfeevin upeita säästöjä. Hän tekee heistä jokaisessa ottelussa, joten tämä ei enää tunnu olevan jotain odottamatonta.

Mutta Arsenalin valmentajan Igor Tšerevchenkon mukaan joukkue hävisi taistelulajien takia ja myönsi naurettavia palloja. ”Asekiväärit” siirtyivät hiukan pois johtavasta ryhmästä, vaikka he pysyivät seitsemäntenä.
Erikseen erotamme seuraavan vamman. CSKA ei pystynyt lopettamaan tapaamista Yaka Biyolin ja Ilzat Akhmetovin kanssa vaurioiden vuoksi. Heidän vakavuus tiedotetaan myöhemmin.

Ottelu ja var-kiertue
Kiertueohjelma “Kahden pääkaupungin Derby” päättyi – “Spartak” valitsi “Zenithin”. Melko kireän, mutta samalla ei varsin näyttävän pelin kohtalo päätti Pietarin veteraanin Juri Zhirkovin tarkalla iskulla. Tavoite osoittautui erittäin kauniiksi. Onko Zenithin voitto reilua? Jokainen pysyy lausunnossaan. Kokouksen jälkipuoliskolla Spartak näytti suotuisammalta, mutta ei pystynyt tasoittamaan. Molemmilla joukkueilla oli hyvin vähän hetkiä. ”Zenith” käytti tasa-arvoisessa pelissä mahdollisuuksiaan, “Spartak” – ei.

Vaikka Spartak teki maalin tässä pelissä, hänen maali peruttiin katsottuaan VAR. Kokouksen tuomari Vitaly Meshkov toisti uusintapelissä kädessä pelatun pelin Zelimkhan Bakayevia vastaan, joka lähetti pallon Andrei Lunevin verkkoon jopa tuloksella 0-0. Nykyinen hetki ei myöskään ole varma, mutta se, että pallo putosi Bakajevin käsiin tai pelasiko hän sitä tarkoituksella, ei ole järkyttävä. On vahvistus kuvan muodossa.