Ehkä “Baijerin” kannalta tärkeämpää ei ole ottelun voitto

Frank Ribery.
Mestarien liigan vetämisen aikana ranskalaiselle myönnettiin viime kauden paras eurooppalainen pelaaja. Haastattelussa Frank sanoi, että Golden Ballin pitäisi mennä hänen luokseen. Ja kaikki asian takia: kaikki nämä yksittäiset palkinnot, hän todella ansaitsi. Ainoastaan ​​mielestäni se aloittaa julman vitun hänen kanssaan. Skibernyak Ribery, joka ei ajaa jotain muuta kuin oman ryhmänsä voitto, lähtee vähitellen näkymästä. Näkyy jalkapalloilijan toiselle puolelle. Se, joka ilmestyi Robbenin aikaan. Tässä ottelussa ranskalainen oli niin luottavainen ja vertaansa vailla, että hän veti usein peiton itsensä päälle, ylitti pallon ja yritti ampua maaliin mahdollisuuksien mukaan sen sijaan, että he pelasivat kumppania. Vaikka se ei ole täysin selvää, se tekee hänelle hyvää tai ei, mutta yksi asia on varma – Ribery oli yksi parhaista kentällä.

Juan Mata.
Ei ole täysin selvää, mitä Lontoon klubin näytteen paras jalkapalloilija viime kaudella ei toivonut Jose Mourinholle. Ainoa selitys itselleni, näen, että Mata ei ole kovin urheilullinen jalkapalloilija. Samaan aikaan espanjalainen on uskomattoman lahjakas pelaaja, hänellä on erinomainen tiimityöskentely Eden Azarin kanssa ja vaikuttava suorituskyky aikaisemmin. Mutta se vastaus Mata pysyy penkillä. Ottaen huomioon, että Willian tulee klubiin, tunnelin lopussa ei ole valoa. Mikään ei ole jäljellä ennen kuin siirtoikkuna sulkeutuu, ja jos espanjalainen ei pääse ulos joukkueesta, hänen uransa saattaa laskea. Esimerkiksi maajoukkue, joka kutsuu häntä, on lakannut.

Psykologia.
Ehkä “Baijerin” kannalta tärkeämpää ei ole ottelun voitto, vaan psykologinen taakka, joka putosi pelaajien ja valmentajan olkapäistä. Manuel Neuer myönsi, että Super Bowlin voittaminen auttaa ryhmää selviytymään paineesta, koska Münchenissä kaikki odottavat viime vuoden voiton toistamista, ja tekeminen uuden valmentajan ja uuden pelimallin kanssa on erittäin vaikeaa. ”Chelsea” osoitti myös, että nyt Europa-liiga on menneisyydessä, ja klubi on jälleen valmis taistelemaan korkeimmalla tasolla.