Boateng ei voi auttaa uutta klubiaan Mestarien

Tämä vaihe oli “Milan”, jossa hänestä tuli tärkeä tekijä perusasioissa ja oli kypsä siirtymään entistä vahvemmalle klubille. Ja siirryttäessä Saksaan hänet ei vain tapeta, vaan se ottaa jossain määrin askeleen taaksepäin. Muuten, Jürgen Klopp on jo vastannut tähän siirtoon ja ajatteli ensin, että tämä on vitsi. Kloppilla ja Boatengilla oli muuten hyvä suhde. Kevin-Prince ajoi lainaa Dortmundiin, kun Klopp aloitti juuri Borussiassa. Ja vain kuukausi sitten, molemmat tiedotusvälineissä vaihtoivat kohteliaisuuksia, vihjailemalla, että ne eivät sulje pois yhteistyötä tulevaisuudessa. Tämä on toinen syy hämmennykseen jalkapalloilijan siirtymisestä “Schalke”: een, koska gelzenkirhentsy ovat Dortmundin joukkueen tärkeimmät kilpailijat.

Lisäksi, kuten ymmärrän, Boateng ei voi auttaa uutta klubiaan Mestarien liigan ryhmävaiheessa. Kaksi vuotta sitten, kun Diego Forlan muutti Madridista “Atletico”: sta “Inter”: hen, hän ei voinut päästä Mestarien liigan hakemukseen, koska hän oli jo pelannut “Atletico” -sarjassa Europa-liigan pätevyydessä. Boateng teki äskettäin kaksinkertaisen karsintakilpailussa “PSV”: n kanssa, ja ilmeisesti myös ilman suurta eurooppalaista turnausta. Missä on uusi haaste, josta pelaaja puhuu ja kehittää? Mitä tavoitteita jalkapalloilija pyrkii siirtymään, en itse ymmärrä.

Keskeiset toimijat.
Tärkeissä otteluissa maalintekijät ovat yhä tärkeämpiä toimijoita. Joten se oli viimeisessä Mestarien liigan finaalissa, joten se oli Super Bowl -ottelussa. Manuel Neuer ja Petr Cech osoittivat huippuosaamista, mutta samalla muistuttivat, etteivät ne ole robotteja ja voivat myös olla väärässä: Azarin tavoite on selvästi saksalaisen maalivahtien omantunnon suhteen, ja Riberysta Tšekin jättämä pallo voidaan säätää “ei tallennettu” määritelmään. Kuitenkin, jos se ei olisi maalivahti, pisteet olisivat olleet melko jääkiekko.

Kaksintaistelu.
Mourinhon ja Guardiolan vastakkainasettelua odotetaan nyt aina ennakoimalla, koska se siirtyy vähitellen periaatteelle. Kun hän työskenteli espanjalaisissa klubeissa, molemmat valmentajat punnitsivat paljon temppuja hiljaiseen kilpailuun Euroopan parhaan valmentajan nimestä. Ja miten Mourinho teki rostrumin viimeisinä minuutteina, osoitti, kuinka tärkeää hänen on voittaa tämä vastakkainasettelu.