Australia lopetti, rugby-finaali lopulta hallitsi Uutta-Seelantia

Kun alussa toisen puoli Uuden-Seelannin hyökkääjä Ma Nona esittänyt toisen viisi ja nousi 21: 3, vaikutti siltä, ​​että huipentuma kahdeksannen maailmanmestaruuden muuttuu yksiselitteinen finaaliin.

Uusi-Seelanti yli viisikymmentä minuuttia hallitsi , mutta sen jälkeen pelinrakentaja Ben Smith voimin intervention puolustusosuuteen, vaarallinen jäte sai keltaisen kortin kymmenen minuutin valtapelistä Australia täyskäytössä.

Smith rangaistaan ​​varoituksen Maulia välittömästi pursotetaan drive-heittää ja pelkistää 21:10. Ja sitten kilpailijat poltettiin. Taktinen potkuja saamassa alueella, väsynyt vastustajan hyökkääjät koska Smith oli jo asemaa pelinrakentaja sammakko siivet, etenkin nykyiset sankari Milner-Skudder.Ja kun Smith meni peliin, Carter ei laittanut Kuridrantaa ajetuksi toiselle viidelle australialaiselle.

Epäasianmukainen Foley kääntyi kaikki potkuja ja se oli 21:17. Smith istui penkillä kauemmin kuin hänen täytyi. Hän ei voinut osallistua peliin, sillä 10 minuutin kuluttua peli ei keskeytynyt. Ja vain sitten hän teki Kuridrani.

“Näytti siltä, ​​että voimme kääntää finaaliin”, ajatteli Australian valmentaja Michael Cheik.

Se oli, mutta se ei tapahdu. Carter joukkue rauhoittui pitkän kantaman potkia pelin, lähetetään lasku iskut etäisyydeltä yli neljäkymmentä metriä. Se oli erittäin tärkeä hetki. Seitsemän pisteen johdolla New Zealands hengitti paremmin. Mutta heidän oli vielä puolustettava itseään. Mutta australialaiset loppuivat ajoissa.Kun he olivat suuressa paineessa, vain kolme minuuttia oli jäljellä loppuun. Lopulta he eivät laittaneet kolmasosaa, mutta virheen jälkeen he keräsivät nopean tauon.

Erityistä toimintaa koko kentällä pelattiin vuorotellen Barrett. Hän liukastui välillä puolustajien muun pokopl pallo, přesprintoval palaavat Australian rojníka ja päätti lopulta.

“Olen ylpeä siitä, miten me pelataan, miten saimme takaisin peliin. Mutta se tapahtuu niin, että kohtaat vahvempi joukkue ja näin oli “, sanoi Australian kapteeni Stephen Moore.

ollut suuri ottelu, se oli huipentuma turnauksen.Ylivertainen tahti, kaatopaikkojen suurin painotus, valtava kovuus jokaisessa taistelussa ja suuri loukkaavaa toimintaa.

Voittajat olivat alusta lähtien paremmalta joukkueelta, mutta heidän pisteensä hyppäsivät hitaasti ja vain Carterin potkujen ansiosta. Minuutin ennen taukoa New Zealanders onnistui pääsemään puolustuksen läpi. Kiitos erinomaisen toiminnan Scrum puoli Aaron Smith tříčtvrtkou Conrad Smith, kapteeni McCaw voisi rentoutua siiven Milner-Skuddera. Tämän vuoden Uuden-Seelannin löytö jo viileä törmäsi prässi.

Tauon jälkeen, odottaa puhkeamista Australian, mutta muutaman sekunnin kuluttua jäädytti Ma ja Nona, kolmekymmentä, joka päättyy maajoukkueen.Sony Bill Williams vapautti hänet taitavasti, Nona kulunut kuin varjo välillä puolustajien jahtaa Mitchell taittaa sitä prässi.

Mutta sitten blundered Ben Smith, yksi tärkeimmistä pelaajista, ja Australiassa hengitys. Mutta liikevaihdon koska hän halusi valmentaja Cheik, epätäydellinen.

Uusi-Seelanti voitti maailmanmestaruuden ottelun neljästoista peräkkäin. Jälkeen voittaa vuonna 1987 ja neljä vuotta sitten kotona otsikko ensimmäistä kertaa Euroopassa.

kultainen sukupolvi johti Carter, Nona, Conrad Smith ja kapteeni McCaw ennen kaikkea se oli paras hyvästit All Mustat. Kolme ensimmäistä meni sitoumuksia Euroopassa McCaw saa jäädä kotiin, mutta eivät edusta tuskin, vaikka finaaliin hänen tulevaisuutensa kommentti.

“Olen yhä osa tiimiä, ja en halua sitä juuri päättynyt”, hän sanoi.Lopullinen oli hänen 148. kansainväliseen otteluun.

“henkilökunta Olen niin ylpeä ja olen kiitollinen, että voisin olla siellä, koska mitä minulle tapahtui neljä vuotta sitten”, sanoo Dan Carter vammoja, joita se eliminoitu edellisestä mestaruudesta. Tänä vuonna äänestettiin lopulliseksi mieheksi. “Otsikon puolustaminen on kuin unelma. On epärealistista tuntea olonsa osaksi tällaista hienoa joukkuetta. ”

” Se oli todella harvinaista, että hän näytti tänään, mitä hän voisi tehdä. Hyvä tapa sanoa hyvästit. Parempi skenaario ei annettu, “sanoi Uuden-Seelannin valmentaja Steve Hansen Carterille.