Tulokset

Lisäksi vain kahdeksan sekuntia kului ja yleisö juhlii toista kertaa. Iloisen yhdistelmän lopussa portin peittämättömään osaan Micheal Ferland valmistui. Zachin myöhempi vähennys oli kaksintaistelujen viimeinen tavoite, jossa Hurricanec puolusti tiukkaa tulosta 2: 1. forvard Ondřej Kaše (18:09, 1 + 0, +1, 6 laukausta). Edellisvuodesta 20 tavoitteen kirjoittaja oli erittäin näkyvä kolmella ensimmäisellä aloittelulla loukkaantumisen jälkeen, kun 22bet hän yritti vastustajien maalivahdin huomioita yhteensä 15 tapauksessa. Mutta hän selviytyi nollasta neljännessä kaksintaistelussaan ja otti vielä kuusi ampumayritystä.

Sunnuntaina Anaheim toivotti jäälleen Colorado : n ja Kashin 25-vuotiaana.Kolmas on 28 pisteellä puolustaen kahta viimeistä Art Ross Trophy Connor McDavidia Edmontonista. Bostonin korkein sijoittunut tšekki David Pastrňák on kuudes 25 ilmoituksella.

Puolustaja Jan Rutta (15:32, +1) hän palasi pelaamattoman korvaavan aseman Chicago -kokoonpanoon ja osallistui hänen voittoonsa 3: 1 yli Minnesota . David Kämpf (15:00, +1, 3 laukausta) osallistui myös toiseen Blackhawks-voittoon viimeisen yksitoista aloituksen aikana. Kotijoukkueen päättivät Jonathan Toews, Brandon Saad ja Dominik Kahun. Wild-paitossa Zach Parise on ainakin kunnioittanut menestystä – More info.

Myös Radek Faksa (18:26, +/-: 0, 1 laukaus) puolustajan Roman Polákin kanssa (20:12, +/-: 0, 1 ohjus) sunnuntaina juhlivat väriensä voittoa.Suuren tuloksen 2: 6 jälkeen Tähti vei molemmat pisteet Islanders -jäältä. Kahdesti, Esa Lindell ja hyökkääjä Alex Radulov onnistuivat. Kanadalainen veteraani Jason Spezza lisäsi tililleen kaksi siirtoa ja heilautti yli 900 urapistettä.

Pelkän kahdella pisteellä (1 + 1) kauden 18 ensimmäisen aloituksen hyvityksessä Tomas Nosek putosi väliaikaisesti kokoonpanosta. Vegas . Hän katseli kultaisten ritarien viimeistä alkua Edmontonissa ei-pelaavana korvikkeena. Hänen maanmiehensä Tomáš Hyka (10:37, +/-: 0, 2 laukausta), mutta aloitti ja osallistui viimeisen Stanley Cupin onnistuneisiin finalisteihin pisteet 3: 6 jälkeen.Jonathan Marchessault (2 + 1) ja Reilly Smith (1 + 2) olivat hyökkäyksen päätekijöitä. Read more