On ehdottomasti tärkeää

Voimakkaasti hankkinut, hieman kadonnut. Sparta-pelaajat voisivat tiivistää tämän kotikilpailussaan Olomoucia vastaan, jossa prahalaiset kiristelivat 0: 3 – 3: 3, mutta vain 100 sekunnissa he laskivat vielä kolme osumaa omalla verkollaan. Hanáks Vilém Burianin ja Miroslav Holecin kahden tavoitteen ampujalla oli sormessa arvokkaita palkintoja.

On ehdottomasti tärkeää, että Smoleňák on Hradecissa. Sveitsistä tuleva paluumuuttaja teki myös kaksi maalia toisessa ottelussa Tšekin paluun jälkeen, tällä kertaa myötävaikuttaen komeetan mestariteoksen päänahaan. he voittivat selvän voiton.Myös Vítkovice menee hyvin, sillä voitto 4: 2 Chomutoviin tarkoittaa viidennen voiton viimeisistä kuudesta ottelusta.

Pilsenin ampuma-paremmuus ei tuottanut voittoa Zlínia vastaan. ensimmäinen Mlada Boleslav pysyy kaliiperina, joka kahden osuman ansiosta Knotka hävisi Pardubicelle vain 2: 1 ja juhli neljättä voittoa peräkkäin.Perjantaina käydyn Chomutovin kanssa käydyn joukkueen sijasta Spartans-fanit näkivät sipisevän joukkueen, joka menetti 0: 3 ennen kauden puoliväliä.

Toisin kuin perjantaina, spartalaiset hengittivät vastustajansa johtoa. Tätä auttoi pitkä kaksinkertainen voimapeli, jossa Blain työntyi läpi ja vähensi myöhemmin Kudrnia yhden maalin eroon. Kolmannessa näyttelyssä kotimaisen variksen kapteeni kruunasi O2-areenan.

Mutta…kun Prahan työntekijät olivat kiinni vastustajistaan, he saivat helposti toisen maalisuihkun. Barrage, Burian ja Laš palauttivat kolmen maalin potkurin hanakseille ja toivoton Sparta oli takaisin marastissa alle kahdessa minuutissa vähentämisestä huolimatta.Praguers ovat hävinneet kolmannen kerran peräkkäin. Toinen ottelu Sveitsistä paluun jälkeen = toinen kahden illan ilta 31-vuotiaalle eteenpäin. Johto meni Mallet’n osuttavaan kometaan, kun avajaisessa sodassa käytettiin taistelua, joukkueet suuntasivat pukuhuoneisiin 3: 2 Východočechyn puolesta. kiekko virtaa Brnon maalivahdin Vejmelkan selän takana. Hänen joukkuetoverinsa Cingel myös raivosi samalla maulla, joka ei ollut edes kaukana hattu tempusta.Holíkin vähennys loppupuolella ei muuttanut sitä tosiasiaa, että vakiintunut liigan mestari ei onnistunut voittamaan Hradecia syyskuusta 2017 lähtien.

Vaikka ylimääräinen johtaja kohtaamisen alussa yllätti Flekin tarkan laukauksen sauvalle, mutta etenkin Valkoiset tiikerit aloittivat sen suuressa paineessa. Tasoitettuaan Krenželokin, maalivahti Novotný ei lopettanut, mutta vastusti varmasti Liberecin mahdollisuuksia vastaan.

Kotijoukkue mursi hänen loitsunsa vasta toisessa osassa, kun Zachar ja Redenbach iskivat Liberecin penkkiin. Osallistui tarkkaavaiseen maalivahti Williin, joka ampui Kovačevičea yhtä sauvistaan. Vakuutuksen lisäsi äskettäinen Lenc-yritysosto ja päätettiin vahvistaa Liberecin ensimmäinen asema.Valkoiset tiikerit eivät menettäneet pistettä kotonaan neljättä kertaa peräkkäin. Ennen ensimmäistä taukoa Stránský kompensoi Vítský tasaisesti, mutta Rooman ja Barankan rangaistiin lukuisilla valtapelien poissulkemisilla. myös lopussa hukkaan menneen voiman pelaamisen vuoksi. Vítkovice voitti viidennen kerran kuudessa viimeisessä kaksintaistelussa, mutta Chomutov ei seurannut voiton voittoa 5: 0 Praha Sparta -alueen yli ja pysyy viimeisenä.

Š. Stránský), 37. Roman (Baranka, Schleiss), 43. Baranka (Leo), 60.Leijona (T. Cerny) – 18. J. Stránský (Vantuch, J. Mrázek), 46. Marjamäki (Gelding). Tuomarit: Hradil, Sykora – Hlavaty, Tošenovjan. Rangaistus: 4: 8 plus Jank (Chomutov) 10 min. Käyttö: 2: 0. Heikentyminen: 0: 1. Kolmannet: 1: 1, 1: 0, 2: 1. Katsojat: 5 133.

Kahden tappiolinjan päättäneen yksikön tapaaminen oli duelo Pilsenin ja Zlínin välillä. Oinas tuli siihen paremmin, mikä 45 sekunnin pelin jälkeen lähetti juoksevan Kuldan juoksemaan. Länsi-boheemit pystyivät pian vertaamaan, mutta Eberle, Saksa ja Denis Kindl eivät saaneet kiekkoa maalivahdin Sedláčekille. Sedláček joutui kääntymään ympäri ja selvittämään esimerkiksi Kratenan vaaralliset yritykset.Kracík kohautti omaisuuttaan, mutta kotijoukkueen valtava painostus ei tuonut tasoitusmaalia. Kotijoukkue lähetti 35 laukausta Zlín-maaliin, mutta ne menettivät viidennen viimeisistä kuudelta kaksintaisteluista. Pisteet avasi vieraileva Knotek, joka heilutti Kacetlin betonin yli Pardubicen maaliin. Kurin puute rangaisti vain vähän ennen toista taukoa.Jopa lopullinen valtapeli ei paljastanut Dynon toivoa pisteet, kun taas Keski-Böömilaiset iloitsivat neljäs voitosta peräkkäin.