Liikaa Voracek? Emme voineet vaarantaa hänen menettämistä, kertoo klubi

“The Aviator” Voráček voi lentää taivaalla, voittaja Golden tikkuja parhaan Cech viimeisen vuoden tai salannut innostusta. Overseas Toimittajat puhui yksi kauneimmista hetkistä elämääni.

“Olen erittäin tyytyväinen, että voin olla osa tätä organisaatiota vielä ainakin yhdeksän vuotta. Ehkä jonain päivänä onnistumme saamaan Stanley Cup, “lainattu Tsekin hyökkääjä NHL virallisilla verkkosivuilla.

nykyistä sopimusta, joka Voráček yhteensä Philadelphia Flyers allekirjoitettu vuonna 2012, kestää yhden vuoden. Kuitenkin seuran hallinnan etusijalla tänä kesänä voisi käsitellä kaikkein tuottavimpia pelaaja, odottavat syntyä jotain suurta.

Päävalmentaja Ron Hextall alun perin halusi kaiken ratkaistu agentti Petr Svoboda 17.Syyskuussa, kun alkaa valmistautua uuteen vuoteen. Mutta lopulta löi vielä toiseksi viimeisenä päivänä heinäkuuta.

“Se ei ole pelaaja, jonka kanssa olemme vaarassa menettää häntä”, sanoi Hextall miksi Philadelphia on tarjonnut kahdeksan vuoden sopimuksen 66 miljoonaa USD (vastaa noin 1, 65 miljardia kruunua). “Se on reilu sopimus sekä meille että Jakeelle. Emme odottaneet, että antaisimme hänelle vähemmän rahaa. ”

vuosipalkka 8.250.000 dollaria tekee Voračka yksi rikkaimmista jääkiekon pelaajat NHL.Boston David Krejci kestää miljoona vähemmän.

kolmanneksi parhaita arvioitu Böömin kuuluisin liiga maailmassa jakautuu Tomáš Plekanec (Montreal) ja Radim Vrbata (Vancouver), molemmat ottaen viisi miljoonaa kaudessa.

Mutta raportoitu numerot ovat ns. “cap hits”, todellinen palkka eroaa hieman, ja Vorakek-sopimuksen yksityiskohtia ei ole vielä julkaistu. Lisäksi ensi vuonna voi olla samanlainen kuin tuottoisa allekirjoitetussa sopimuksessa joku muu.

seuran pomot oli tärkeää pitää Voračka myös, koska se tarkoittaa suurta joukkuetoverinsa Claude Giroux.Kanadalainen eteenpäin on sattumalta juuri allekirjoittanut pitkän sopimuksen vasta 2022 ja ansaitsee vain noin 200000 dollaria enemmän.

“punatukkainen kaksoset” tuotetaan kahden viimeisen kauden yhdistettynä 302 pistettä. “Uskomme, että he jatkavat”, Hextall sanoi. “Joukkue rakentaa yhteiseltä pareittain ja mielestäni ne ovat erittäin hyviä, ehkä paras pari koko liigan.”

Manager Philadelphia teki yhdessä viikossa toisesta onnistumisesta – tiistaina koska Flyers laajennettu sopimus Sean Couturier kuusi vuotta ja saa 26 miljoonaa dollaria. “Meillä on nyt erittäin tärkeänä kehitystä klubin ja toistaiseksi kaikki on niin kuin pitääkin,” Lebed sinä Hextall.

Ensi vuonna nähdään, onko nämä keskeiset vaiheet Philadelphia kannattavaa.Silver Cup epäilemättä investoisi miljardeja avainhenkilöille…