David Čermák: Hän pelasi Jagrin kanssa tilalla, nyt hän auttaa Kladnoa

Kun Jaromir Jagr muisteli ammattilaisjääkiekon alkua Klovi-Amerikassa elämäkerrallisessa kirjassaan, hän mainitsi 1987-88-kauden. “Olin vanhempi PZ Kladno pentu, mutta menin hitaasti aikuisille. Se oli vaikeaa. Pitkäaikainen joukkuetoveri ja ystäväni David Cermak meni liigajoukkueeseen, mutta he pitivät minua edelleen nuorena, mikä myrkytti minua. Tunsin vääräksi. Vaikka olen kaksi vuotta nuorempi kuin hän, olen varma, että hänellä on aikuinen. Lisäksi oli häpeä, että nuorisojamme heikkeni Davidin jälkeen. Kaikki menettivät ja menetin täysin pelin takia. Silloin halusin lopettaa kaiken. ”

Mitä?Luovu?

On vaikea sanoa, miten entinen teini Jaromir vakavasti, mutta nyt tuhannet fanit onneksi se ei toteutunut, ja he voivat palvoa jääkiekko idoli. Yksi parhaista pelaajista kaikkien aikojen viimeinen aktiivinen olympialaisten sankari Nagano, tuleva jäsen Hall of Fame NHL.

Jagr lapsuudessa kaveri Cermak antoi paljon, että omaelämäkerran mainitsee hänet usein. Noin kaksi vuotta vanhempi joukkuetoveri oli yksi niistä harvoista, jotka voivat “yksinäinen susi” Jagr julkaistiin elimistöön.

Koska jääkiekko ikätovereidensa niin nekamarádil varten vanhemmat pojat ohjaamossa ei ollut riittävän kehittynyttä.Mutta Čermákilla hän vietti aikaa valmisteilla, kunnes hän soitti yhdessä yhdessä hyökkäyksessä.

“Meillä oli erinomainen suhde”, muistelee Cermak, tällä hetkellä Kladno-urheilujohtaja ja apulaisvalmentaja Henry Lidice. Ystävä on Jagrin alainen, koska Florida 43-vuotias hyökkääjä on ensimmäisen liigan ritarien enemmistöomistaja.

“Jardan kanssa emme puhuneet lapsuudesta, mutta puhuin viime viikolla hänen isänsä Jaromirin kanssa.Muistimme miten se karkasi kun soitimme Jarda mukanaan maatilalla Hnidousích “Cermak sanoi haikeasti.

kurssi on hitsattu gateway

yksin Vaikka ei auttaa alalla haarukalla kuten Jagr, mutta kun Jaromirilla oli juniorivapaa, kutsui ystäviä joukkueesta ja soitti. Jagr pisteytetään hitsattu ne vanhukset, rajattu hänen tennisverkot ja teki liukupinnan josta poika ampui.Joskus maalivahti oli joskus liplatusta reiät puulevy.

“Meillä oli niin hyvä ryhmä, olemme sesongin jos joskus kaikki viikonloppuna joku chat, jossa hän teki kokko ja me lapset se oli ymmärrettävästi haltioitunut ‘, sanoi Jagr.

hauskaa Jagr nautitaan Cermak ja turnauksia, joissa useimmat heistä meni vanhemman. Jágrův isä suostui siksi valmentaja Karel Beran ja tuli johtaja joukkue, jotta valvoi kehittäminen kaksi lupaavaa jääkiekkoilijoiden lähietäisyydeltä. Ja Beran oli sekä koululaisille (vaikka Jagr vain osallistui lastentarhassa) erittäin tärkeä valmentaja.

Ensin hänellä oli lahjakas kaverit “tyhjennys” kilpailukykyinen Poldi antoi sitten poikkeuksellinen poika punaiset posket Cermak. “Hän oli ainoa, joka pystyi luistelemaan.Kukaan muu voisi olla hänen kanssaan. Heille Annoin suurin keikkuivat, voisiko vielä roikkua, näiden kahden se vain antoi toisiaan “sanoo Beran, joka keksi taktiikka,” Jarda, antaa kaksi tai kolme maalia ja sitten pelata mitä haluat. “PZ Kladno rullattu vastustaja kiitos parin Jágr Cermak. Ottelu päätti alussa ja sitten antaa muiden leikkiä.

Mikä on se päiväkoti?

Jagr sitten kun kaksi kautta jäljellä ulkomaille ja aloitti ilmiömäinen uran.Ja Cermak? “Valitettavasti olin vain lahjakkuus, en mennyt niin pitkälle”, hän hymyilee. “Tietenkään en anna kaikkea sitä, mitä voisin.” Hän olisi ollut NHL: ssä nyt. “Se ei todellakaan ole”, vastustaa Cermak huvitti.

Silti 25 vuoden yhteistyötä puhelimitse ne sopivat vahvistukset Knights. Cermak hahmotellaan ajatus seuran johdon, Jagr sitten hyväksyä se tai keksiä oman idean.

Lisäksi vanha tuttu nämä päivät yhdessä ja pilko jäätä. Veteraani Jagr valmistautuu uuteen kauteen ensimmäisten liigan Kladno-pelaajien kanssa.Molemmat ovat mukana kesällä jääkiekko koulu lapsille eri puolilla maata, läsnäolon ansiosta kuuluisan “68” ainutlaatuinen kokemus.

Will Cermak ammatillisen ja Jagr yhtä menestyksekäs kuin jäällä? Yhteisenä tavoitteena on selvä: palata Extraliga Kladno.