Mies, jolla on vaikein palvelu, on palannut. Kapteeni Tšekin Pepík tappaja Grozerista?

Joten yksi Euroopan mestaruuskilpailujen tähtiä Civil Eventsissä. Entä jännittynyt ottelun kentällä?

Perjantaina lyöty italialaisia ​​suosikkeja sunnuntaina niiden murskaus puhaltaa kiusannut Tsekin maajoukkueeseen.

Universal György Grozer syntyi Unkarissa, nainen on Polka on neljän eri valtion mestari ja Saksan joukkueen suurin tähti. Viime vuonna hän erosi, mutta hänellä oli vakaumus palata.

mitataan yhtä suuri kuin kaksi metriä, ei ole varmasti keskimääräistä lentopallon, mutta on erinomainen sukellus parametrit. Ja lihaksissa voimakkaissa aseissa dynamiitin voima.

Hänellä on kaksi olympialaista Lontoossa, jossa hän sijoittui viidenneksi Saksan kanssa.Yksi on huoltoon potkut nopeutta 127 km / h, toinen 39 pistettä voitti pelin vahvalla Serbian.

palvelutunnit silloin vielä ohittanut Puolassa MM 2014, missä taistella kotijoukkue luovutti nopeus 131 km / h.

video on nähtävissä YouTubessa, kuten erinomaisen vastaanoton Pawel Zatorsky, joka johti Puolan pisteeseen voittoa.

Kuten jo todettiin, molempien Olympic Records grozer luotu Lontoo. Neljä vuotta myöhemmin hän oli kadonnut Rio de Janeirossa, aivan kuten koko saksalainen joukkue. Saksalaiset onnistuivat täyttäviä ja grozer jälkeen ratkaiseva ottelu Puolaa vastaan ​​maajoukkue ura päättyi.Joukkuetovereiden kätteli ja katosi Koreassa, jossa hän työskenteli joukkueessa vain Samsungin Bluefangs.

numero yhdeksän, jotka pukeutuvat pelipaidat ollenkaan ja onko se tatuoitu hänen oikea kätensä, Saksan edustus huomattavasti puuttuvat. Tiimi ei onnistunut saamaan MS 2018 -standardia, joten uusi valmentaja Andrea Giani julisti sukupolvenvaihdoksen. Lahjakas nuoria pelaajia, mutta italialainen valmentaja houkutellaan mielenkiintoisia vahvistuksia: palata vakuuttunut 32letého grozer. “Hän on erittäin hyvä vaikutus koko joukkue” kehui.

kolmekymmentä edustettuina Unkarissa, sitten hän siirtyi

Kymmenen vuotta sitten Grozer esiintyi Saksan maajoukkueessa ensimmäistä kertaa.Kun hän saapui, hän oli kolmekymmentä peräkkäisen käynnistyksen maajoukkueen Unkarin.

syntynyt Budapestissa, seurasi isäänsä kahdeksantoista Saksaan, missä hän otti grozer vanhempi valmennukseen sitoutumista. Pienessä klubissa Moerser SC, pojat löysivät unkarilaisia ​​kouluttajia ja kutsuivat häntä edustamaan. György ei ollut tyytyväinen hänen roolistaan, joten vuonna 2007 hän nyökkäsi tarjota siirtää Saksan väreissä.

voittanut tiellä lentopallon mestari ennen häntä oli häämötti. Yhdeksässä vuodessa hän voitti viisi kappaletta, yksi hopea ja kolme pronssia liigassa kilpailuissa. Hän on Saksan, Puolan, Venäjän ja Kiinan mestari; Venäjän Belgorodin ja voitti Mestarien liigan.

Puolan sitoutumisen häntä muistuttavat mitali kaapissa, mutta koko perhe.György Grozer täällä ja naimisissa vaimonsa Violetta on kaksi tytärtä, seitsemän vuoden ja kymmenen vuoden Leane Loreen. Puola on toinen, tai pikemminkin kolmas kotimaa, ja maa on kenties paremmin tunnettu kuin Saksassa, missä lentopallo ei ole niin suosittu.

Mitä hänelle? Resepti on hänen päässään, muste valmentaja

Puolassa kokee upea uudelleenkäynnistyksen edustajan uran. Olympiamitali voittajia vastaan ​​Rio kunnostautui perjantaina saksalaiset voisi luottaa häneen, varsinkin kriittisin hetkiä. Uhrával tärkeitä vinkkejä, toi pistettä niinä hetkinä, kun hän mursi sarjaa.

italialaiset puolustaa sitä kaikki voimat ja usein epäonnistunut.Mitä tsekit tekevät häntä vastaan?

“Mielestäni on resepti hänen päässään”, Martin Demar ajattelee. “Kun hän saa korttelin päässä Itälä, hän sanoo: Hyvä, joka on italialainen, , mutta kun hän jumittuu Bohemia tai jos hänet kiinni ruutuun, niin se voisi järkyttää häntä. Hän kertoo: Hell, tällaista kukaan ja ne estävät ja minua kiinni!

Valmentaja kannustaa Tsekin lentopallo kärsivällisyyttä. Estä, hauta tai pyydä kentällä ja odota, mitä tehdä sen kanssa. “Hän on erittäin luottavainen, ja se tekee hänestä vihainen.Ehkä itselleni derails ajatuksia: Miten on mahdollista, että nappasin Joe !?

Jos se onnistuu, tulemme näkemään sunnuntai-iltana.

Tšekin lentopallon pelaajien ottelu Saksan kanssa alkaa klo 20.30.