Kolme veljeä voittaa NHL: n. Maatilan pojat ovat Subbanin puolesta

Kun Henry Staal loppuunmyyty Madison Square Garden katseli vastaan ​​Philadelphia Kimo Timonen kova laukaus osui hänen poikansa Marco suoraan silmään, zatrnulo häntä. Sitä suuremmalla syyllä, kun mitä oli hänen toinen vanhin poikansa kiemurtelevan jäällä useita minuutteja suurta tuskaa. Etusivu

“Se oli luultavasti pelottavin hetki, että olen nähnyt jäällä. Olin hyvin peloissaan, valtava.Mutta muuten kaikki lapset nauttivat uran “, hän myöntää hymyillen tyytyväinen Henry Staal, joka tunnetaan maanviljelijä Ontario, jonka kolme poikaa, Eric, Marc, Jordan jatkoi liikkuvan NHL ja nuorin, Jared, kun lyhyen jakson Carolina, ansaitsee jääkiekko Edinburghissa, Skotlannissa.

Rangers puolustaja Marc Staal onneksi pahaenteinen tapahtumia ja onnistui saamaan kaksi kuukautta loukkaantumisen on jälleen hyppäsi paras jääkiekko liiga maailmassa. Rod Staalilla on pysäyttämätön asema NHL: ssä.

Seuraavat ovat Subban. Ainakin tänä kesänä toivoen isä kolme poikaa Karl Subban jääkiekkoa.

vanhin P. K. Subbanan ei tarvitse esiintyä. Star of Nashville Predators ja yksi viime vuosien parhaista puolustajista.Ekstrovertti pelinrakentaja hänen käytös ja suosio usein menee joskus hieman konservatiivinen rajojen NHL. Ulkopuolella taiteen jäällä, ja se tekee Pohjois-Amerikassa, yksi kuuluisimmista jääkiekkoilijoiden tänään. Koti

Tietoja NHL kamppailee, mutta kaksi muuta. Varsinkin nuorimpi Jordanialla, myös puolustajalla, voisi olla erittäin mielenkiintoinen tulevaisuus.

Vaikka P. K. siitä vuotta sitten hän ennusti: “Se on vähän klisee, mutta Jordan oli kuusitoista paljon paremmin kuin minä. Lisäksi voin oppia virheistani. Hänellä on loukkaavaa lahjakkuutta. Hänellä on suuri ura “, sanoi P. K.puuttumaan tänään dvaadvacetiletého veli Jordan, joka neljä vuotta sitten laadittiin neljännellä kierroksella Kanadan Vancouverissa.

Viimeisten kahden vuoden aikana on hyökkäävä puolustaja totuttelua Butch jääkiekko maatilan joukkue Utica Comets. Nyt hän uskoo eliitin edistämiseen.

“On aika prokopnout ovi merkitty NHL. Minun on näytettävä leirissä. Näytä valmentajat että haluan takaisin AHL “, hän sanoo luottavaisena pieni virhe erinomainen luistelu.

luottamus on siellä. Lisäksi tietäen, että uusi valmentaja Canucks tuli Travis Green. Pitkäaikainen Kanadan edustaja ja hänen entinen valmentaja Utica, jossa vihreä monille luottaa ketterä puolustaja.

“En ole varma.Tavoitteena on tehdä joukkue, sitten katso, “lisää nuorin Subbanas.

kolmannen rivin näkökulmasta ainakin lähellä alkua NHL on keskellä Malcolm. Bostonin luoma maalivahti. Kanadan pitkäaikainen juniori edustaja on edelleen menestyksekkäästi taistelussa maailman parasta liigaa vastaan. Bruinsin sillä Finn Tuukka Rask ja Venäjän Anton Chudobín vaikeaa, mutta uskoo hänen aikansa tulee.

“maalivahdeille on vaikeampaa. Tänä vuonna hän saa mahdollisuuden. Ja ehkä klubi muuttaa sen muualle, sanoo P.K. Subban tulevaisuus veljensä.

Dock NHL effectives toisen rodun?