Havel pelkää slovakialaisia. Se oli paras ratsastus, ja nautimme Spicarista

Havel Špicar tunnetaan pääasiassa jäseninä onnistunut ja kunnianhimoinen kajakkinelikko. Sen jälkeen, kun mitali pitäisi venyttää vasta sunnuntaina yhdessä Jan Šterba Radek Slouf.

jalometallia iloitsi oli edellisenä päivänä.

yksin.

Se on vähän hassu, koska heillä on maine laziest kaverit “čtyřáku “.Sitä paitsi, se ei estä itse ja fanit laiskuus ennen MM tunnusti.

Kun suuri telineissä loppukilpailu 1000 metrin he tungosta katsomosta luovuttiin ja kaksi edustajaa katsojaa nautti hyväksi. “Olen niin iloinen menimme viimeisen ajon aamulla ohjelman, ja kilpailun jälkeen voi mennä mukaan katsomossa ja nauttia siitä fanien enemmän kuin tavallisesti,” nauttia Havel.

Hän myönsi, että hän pelkäsi vahva viimeistely slovakit . “Mutta kun näin kuinka saksalaiset vytuhli, ajattelin, että hän on jotenkin kääntyy pois.”

Muuten, Peter Gelle Adam Botek päättyy kotimaiset kilpailijat todellisuudessa kymmenesosa toisen lyönnin ja otti hopeaa, Marcus Gross Max Hoff sijoittui viidenneksi.Serbit saivat Milenko Zoričin ja Marko Tomicevicin.

Havelillä oli hyvä tunne, kuten Spicar. “Olimme hyvin, melkein sanoisin, että meillä on paras ratsastus, jonka olemme osoittaneet tänä vuonna. Toivoin vain maaliin ilme ja se on hyvä. ”

Arvometalli Tsekin pari onnistui paeta yhdeksännen kappaleen siihen asti, se lähetti vaativa välierissä:” Meillä on paljon proboleli ” Havel sanoi.

Vain pitkin putkea osoittautui olevan etu. “Olimme melko ahtaita kentältä ja saimme rodun. Vaikka olimme kaukana seisoo, mutta tuki tunsimme tarpeeksi “sanoi Špicar.

” Jos me ratsasti rinnalla saksalaisia ​​tai serbit, se ei tapahdu. Ehkä se olisi psykologisesti hajoava, jos olisimme iloisia.Se, että olimme puolella, meillä on niin paljon havaita ja voi mennä itse “, sanoi hänen kumppaninsa.

Yhteistyö virnisteli tandem on deblkajaku on lyhyt, vain muutaman kuukauden.

Havel ja Spicar liittyivät yhteen kilometrimääriin vain keväällä, kun he olivat Amerikan Chula Vistassa. “Tiesimme, että voisimme mennä, me teimme hyvin. Keväällä voitimme nimitys (MM) on klicks Szegedin (MM) Sitten suorituskykyämme kilákovou vahvistettu “, sanoi entinen.

Mitä on niiden viehätys?

“suprově sopia, olen iloinen olen takaisin, se on minulle muuttua ja tällainen potkia, se on jotain muuta. Ja Kuuba ylpeilee päärotujen kanssa.Minun täytyy vain kopioida se, “Havel sanoi. Spikar nyökkäsi. Hänen ja nuoremman kollegansa välillä on johdonmukaisuutta. Keskusteluina radalla. Ja niin hän nauttii pronssia.